Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenský spevák šokuje: Pokus o SAMOVRAŽDU!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: pixabay.com)

ŽIAR NAD HRONOM - Chcel skoncovať zo životom! Duša umelcov je krehká a mnohí z nich musia počas života čeliť rôznym démonom. Svoje by o tom vedel hodiny a hodiny rozprávať aj búrlivák Robo Mikla (39), ktorý sa zviditeľnil ešte v úplne prvom ročníku obľúbenej speváckej šou SuperStar. Ten v najnovšom rozhovore prezradil, že so smrťou sa zahrával už v tínedžerskom veku.

Robo Mikla patrí medzi postavičky šoubiznisu, ktoré netreba hádam nikomu predstavovať. Svojho času pravidelne plnil stránky bulvárnych médií a pútal pozornosť rôznymi excesmi. Nikdy nemal problém otvorene hovoriť o svojich pádoch na dno a veciach, ktoré sú pre iných ľudí tabu. A niel čitatelia bulváru vedia, že slávny búrlivák si prešiel kade-čím. 


Tajomstvo škandalózneho Miklu: Kasting do gay porna... Masturboval pred kamerou za 5000!


A aj keby si niekto povedal, že verejnosť vie o Miklovi už všetko, opak je pravdou. V najnovšom rozhovore pre projekt s názvom Ver si, ktorý má na svedomí Humennčan menom Dominik Kopec, odkryl hrozivé tajomstvo z čias dospievania. 

Takto aktuálne vyzerá známy slovenský búrlivák Robo Mikla.
Zobraziť galériu (7)
Takto aktuálne vyzerá známy slovenský búrlivák Robo Mikla.  (Zdroj: YouTube.com)

„Mal som časy kedy...p*či, čo ti j*be? To sú aké súvislosti. Moja prvá samovražda bola o tom, že bolo na mňa strašne veľa informácií. Tak som v 16 rokoch zežral 90 bellasponov (pozn.red.liek, ktorý obsahuje látky so sedatívnym účinkom). Fakt som mal pocit, že ko*ot, v tomto chaose ja nechcem žiť. Ani sa mi to nechce riešiť. Toho je tak veľa, že sa zbláznim z toho. A prežil som to,” uviedol v spomínanom rozhovore Mikla. 

„Postupom času som začal premýšľať nad tým, na čo mi dal pán Boh takúto papuľu, prečo sa ľudia za mnou obzerajú, otáčajú a ženské povedia, že som fešák a chlapi povedia, že tiež by ma dali, keby boli ženy a zamýšľaš sa nad tým všetkým,” dodal Robo. Ten prišiel na to, že si vždy musí nájsť niečo zmysluplné, čomu sa bude naplo venovať. „Keď žiješ v tejto dobe krivých zrkadiel a nemáš šancu sa dostať k tomu správnemu na prvý ťah, aj tak stále hľadaj cesty,“ hlása spevák, ktorý trávi veľa času premýšľaním. 

S metlou ľudstva - alkoholom, ktorému Mikla roky holdoval, skoncoval pred 8 rokmi a stále úspešne abstinuje. 

VIDEO: Robo Mikla bol hosťom v relácii s názvom Ver si.

Viac o téme: Róbert Mikla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu