Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Superstarista hasí škandál: Unikli jeho drsné gay videá!

Vojtěch Šenkýř - vpravo s Gabrielou Gunčíkovou Zobraziť galériu (2)
Vojtěch Šenkýř - vpravo s Gabrielou Gunčíkovou (Zdroj: Instagram )

PRAHA - V roku 2013 sa v šou SuperStar objavil aj Vojtěch Šenkýř. Následne sa uplatnil ako príležitostný spevák a moderátor, ktorý v roku 2016 priznal homosexuálnu orientáciu. A teraz na pornostránkach kolujú videá, v ktorých hrá hlavnú úlohu.

Český portál extra.cz dostal upozornenie z gay komunity, že na stránkach pre dospelých sa nachádza 22 vidí s mužom, ktorý sa až nápadne ponáša na Vojtěcha Šenkýřa. Ide o sexuálne zábery s inými mužmi, web hovorí o "drsných videách pre dospelých mužov". 

Galéria: Vojtěch Šenkýř

V jednom z videí zhotovených mobilným telefónom sa dokonca mihol aj spevákov občiansky preukaz. A ten sa rozhodol nič nepopierať. Nejde však o aktuálne nahrávky. „Bolo to dávne obdobie, vtedy som bol ešte vychudnutý. Teraz mám o 20 kilogramov viac,” uviedol s tým, že si je úniku týchto videí vedomý. „Objavilo sa to na viacerých serveroch, niekde som to stihol zlikvidovať. Tiež mi niekto ukradol Facebook a rozosiela to známym,” prezradil. 

Superstarista hasí škandál: Unikli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Celú záležitosť označil za trapas. „Vtedy mi hrablo, potom mi už nehrabalo, neskôr mi na chvíľu zase hrabalo a teraz mi už, dúfam, nehrabe. Keby človek mal dokonalý život bez prešľapov, nemá na čo spomínať. V živote nemám čo ľutovať,” zaujal jednoznačný postoj Šenkýř. 

Nakoľko boli inkriminované zábery sexuálneho charakteru zverejnené bez jeho vedomia a súhlasu, mohol by celú vec dokonca riešiť súdne. 

Viac o téme: Vojtěch Šenkýř
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu