Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Spomienka na zosnulého Jozefa Bednárika († 65) : Na nakrúcanie priniesol kačky. Zapli klimatizáciu a... Preboha!

Jozef Bednárik Zobraziť galériu (4)
Jozef Bednárik (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Koncom augusta to bude už osem rokov, odkedy do neba odišiel legendárny herec a režisér Jozef Bednárik († 65). Zosnulá ikona zostala v našich srdciach až dodnes. Bol ľudský, charizmatický, nesmierne talentovaný a na scéne sa doteraz nenašiel nikto, kto by jeho miesto mohol nahradiť. Na milovaného "Béďa" s láskou spomínajú všetci, ktorí mali to šťastie, že život zviedol ich cesty dokopy. A najnovšie sme si ho pripomenuli vďaka relácii Zlaté časy.

Populárna relácia RTVS svoju poslednú epizódu venovala práve zosnulému režisérovi. Pozvanie hosťovať prijali Ľudmila Várossová a takisto aj herečka Eva Pavlíková. Práve ona mala tú česť patriť medzi blízke priateľky Jozefa Bednárika a na konte mali mnoho spoluprác. 

Spomienka na zosnulého Jozefa Bednárika († 65): Na nakrúcanie priniesol kačky, zapli klimatizáciu a... Preboha! (Zdroj: RTVS)

Herečka si zaspomínala na jedno konkrétne nakrúcanie rozprávky, kam dal režisér priviezť čínske kačky. Tie mali v štúdiovej dedinke prejsť cez cestu. A Bednárikovou úlohou bolo ich to naučiť. Lenže na pľaci niekto naštartoval klimatizáciu a... 

Ako to dopadlo, sa dozviete vo videu vyššie! Ešte viac historiek si môžete vypočuť, ak si pustíte poslednú reláciu Zlaté časy v archíve RTVS! 

Viac o téme: Jozef BednárikZlaté časy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu