Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hulvátsky ŽARTÍK Rytmusa: Pustil sa do stand-up komičky, Jasmina reagovala… Je to dno!

Jasmina Alagič Vrbovská sa vyjadrila k situácii okolo Simony Salátovej a svojho manžela. Zobraziť galériu (8)
Jasmina Alagič Vrbovská sa vyjadrila k situácii okolo Simony Salátovej a svojho manžela. (Zdroj: Instagram/RTVS)

BRATISLAVA - Už niekoľko dní verejnosť rieši reláciu verejnoprávnej RTVS, v ktorej vystúpila bývalá tenistka Dominika Cibulková (31). Drsne si ju tam podala stand-up komička Simona Salátová. No a tej sa to za športovkyňu rozhodol vrátiť raper Patrik Rytmus Vrbovský (44). Zvolil na to však pomerne nevhodný žartík. Jeho manželka Jasmina Alagič (31) sa vyjadrila: "Je to dno!"


VIDEO Cibulková dostala pred kameram na frak: V RTVS ju skritizovali kvôli dovolenkám... Takmer sa rozplakala!


O štvrtkovej relácii verejnoprávnej RTVS s názvom Silná zostava sa toho v uplynulých dňoch popísalo už mnoho. A vyjadril sa k nej už azda každý. Najnovšie sa rozhodol na margo slov Simony Salátovej zareagovať aj raper Patrik Rytmus Vrbovský.

VIDEO: Pozrite si ukážku zo štvrtkovej relácie s Dominikou Cibulkovou

VIDEO Cibulková dostala pred kamerami na frak: V RTVS ju skritizovali kvôli dovolenkám... Takmer sa rozplakala! (Zdroj: RTVS)

Toho zjavne vytočila jej otázka položená Dominike Cibulkovej, či rovnako ako teraz - v čase lockdownu - zverejňovala fotky z luxusnej dovolenky, by sa v čase hladomoru chválila fotkami večere. Zverejnil tak na svojom Instagrame príbeh, v ktorom upozornil na Salátovej nie práve modelkovskú postavu. 


Cibulková sa vyjadrila k relácii na RTVS: Cítila som sa ako v krčme tretej cenovej skupiny!


Problémom však je, že ju v aplikácii ešte viac rozšíril a na tom postavil svoj výsmešný popis. „Ľudkovia, buďme spolupatriční. Načo si kupovať jedny veľké šaty, keď z nich môžeš ušiť šaty pre 20 bezdomovcov,“ napísal Rytmus k upravenému záberu zo štvrtkovej relácie. 

Patrik Rytmus Vrbovský si zo Simony Salátovej robil nemiestne žarty na svojom instastory.
Zobraziť galériu (8)
Patrik Rytmus Vrbovský si zo Simony Salátovej robil nemiestne žarty na svojom instastory.  (Zdroj: Instagram P.R.V.)

Ľudia tak rapera, ale aj jeho manželku Jasminu Alagič Vrbovskú začali bombardovať správami. Moderátorku hlavne preto, aby sa k celej situácii vyjadrila. A urobila tak dnes dopoludnia. Na svojom profile zverejnila svoj pohľad na vec a prekvapivo nešetrila kritikou ani svojho manžela. Celé to označila za dno!

„Ahojte insta kamaráti! Včera som dostala celkom veľké množstvo správ, či sa nevyjadrím k situácii medzi pani Simonou a mojím mužom. Vôbec si nechcem pripadať ako triedna učiteľka, ale teda svoj názor poviem,“ uviedla svoje vyjadrenie Jasmina. 

„Milá Simona, svojím vystupovaním ste v mojich očiach vykopali priemerné dno, drahý Paťo, svojou reakciou si za ňou doň veselo skočil a ešte sa tešil, že v ňom si. Nebudem ako partner pani Simony tvrdiť, že som hrdá, pretože nie som!“ prekvapila Alagič.

„V konečnom dôsledku si myslím, že šírenie takejto energie je pre nás ako spoločnosť oveľa nebezpečnejšie ako to, že si niekto spáli zadok v exotike alebo zvláštna vláda. P.S.: Správajme sa všetci dnes tak, aby sme sa zajtra nehanbili,“ dodala moderátorka. 

Hulvátsky ŽARTÍK Rytmusa: Pustil
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram J.A.V.)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina AlagičSimona Salátová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu