Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Cibulková sa vyjadrila k relácii na RTVS: Cítila som sa ako v krčme tretej cenovej skupiny!

Dominika Cibulková mala v relácii slzy v očiach. Zobraziť galériu (13)
Dominika Cibulková mala v relácii slzy v očiach. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková (31) vo štvrtok prijala pozvanie do diskusnej relácie Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej (32) s názvom Silná zostava. Pred kamerami sa okrem iného rozoberala aj jej nedávna dovolenka na exotických Maldivách, za čo od prísediacich dostala poriadny náklad. Na druhý deň blondínka zverejnila vyjadrenie. Cítila sa vraj ako v krčme tretej cenovej skupiny!

VIDEO Cibulková dostala pred kamerami na frak: V RTVS ju skritizovali kvôli dovolenkám... Takmer sa rozplakala! (Zdroj: RTVS)

Dominika Cibulková je od začiatku roka verejne prepieraná viac, ako inokedy. Slovákov vytočila tým, že sa spolu s manželom nechali ešte v januári prednostne zaočkovať. Vtedy tenistka prisľúbila, že bude vypomáhať v prvej línii, no nakoniec sa po boku zdravotníkov objavila len raz a len na pár hodín. Jej manžel pre istotu neprišiel vôbec. 


Cibulkovú mali proti KORONAVÍRUSU zaočkovať prednostne: Riaditeľka nemocnice reaguje!


Uplynulo pár mesiacov, fanúšikovia sa tvárili, že na blondínkin prehrešok zabudli... Lenže bývalá tenistka sa rozhodla odletieť na exotické Maldivy a oddychom v tropickom raji sa patrične chválila na sociálnych sieťach. To v Slovákoch prebudilo staré krivdy. Navyše po návrate si veselo behala po uliciach Bratislavy - ako zaočkovaná totiž nemusela absolvovať povinnú karanténu.


Zaočkovaná Cibulková odletela na dovolenku: Slovákov ide trafiť šľak... Takto jej naložili!


V tejto súvislosti bola vo štvrtok Dominika pozvaná do diskusnej relácie Silná zostava, ktorú na obrazovkách RTVS moderuje Veronika Cifrová Ostrihoňová. A rovno pred kamerami dostala tenistka od svojich prísediacich poriadne na frak. Z relácie tak odchádzala s červenými očkami a slzami na krajíčku. 


VIDEO Cibulková dostala pred kamerami na frak: V RTVS ju skritizovali kvôli dovolenkám... Takmer sa rozplakala!


Na druhý deň po odvysielaní sa relácia stala medzi Slovákmi témou číslo jeden. A tak sa bývalá športovkyňa rozhodla opäť raz vyjadriť na svojom Instagrame. Upozornila, že jej od fanúšikov chodí aj veľa pozitívnych správ a slov podpory a niektoré z nich aj zverejnila. 

„Toto je len zlomok pozitívnych  správ, ktoré mi prišli po včerajšej relácii a chcela som sa o ne podeliť, aby tu opäť nebol ďalší mediálny hon na čarodejnice... Nie neodišla som v slzách, pretože na to nebol najmenší dôvod, ako dneska informujú médiá, odišla som so vztýčenou hlavou a absolútne si stojím za vecami, ktoré som povedala,“ napísala Cibulková. 

Upozornila tiež na stand-up komičku Simonu Salátovú, ktorá sa do nej pustila azda najviac. A reláciu nakoniec prirovnala ku krčme. „Len je pravda, že mi občas došli slová k nemiestnym poloargumentom pani v zelenom a občas som sa cítila nie ako v 'intelektuálnej' diskusnej relácii, ale ako v krčme tretej cenovej skupiny. Držím palce, aby vydržala na obraze čo najdlhšie,“ dodala športovkyňa. Video z relácie nájdete vyššie!

Vyjadrenie Dominiky Cibulkovej k relácii Silná zostava.
Zobraziť galériu (13)
Vyjadrenie Dominiky Cibulkovej k relácii Silná zostava.  (Zdroj: Instagram D.C.)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu