Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tragická autonehoda, náhle úmrtia v slovenskom šoubiznise, ROZCHOD po 7 rokoch aj zákerná diagnóza!

Rok 2020 bol plný šokujúcich momentov. Zobraziť galériu (10)
Rok 2020 bol plný šokujúcich momentov. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Aj uplynulý rok bol bohatý na momenty v slovenskom šoubiznise, ktoré viac či menej prekvapili verejnosť. My sme zhrnuli niekoľko tých najvýraznejších, ktoré médiami rezonovali najviac!

Fejkové tehotenstvo Katky Knechtovej

Hneď v úvode roka svojich fanúšikov šokovala speváčka Katarína Knechtová. Vo februári totiž na svojom Instagrame zverejnila fotku s vypučeným bruškom, ku ktorému pridala len jeden strohý hashtag - takisme. Tmavovláske z pochopiteľných dôvodov začali obdivovatelia, ale aj verejne známe kamarátky gratulovať k tehotenstvu. 

Ako sa neskôr ukázalo, Knechtová si zo všetkých len vystrelila, aby spropagovala svoj nový singel. Navyše sa obula do médií, že si vymýšľajú. Pravdou však bolo, že speváčka a jej manažérka po celý čas nereagovali na správy a telefonáty, správy nedementovali a všetkých nechali v domnienke, že sa speváčka skutočne stane matkou. 

Po prevalení pravdy sa na Knechtovej profile začali šíriť rôzne reakcie - niektorí sa na jej hre s tehotenstvom zasmiali, no našlo sa aj veľa takých žien, ktoré zostali Katkiným správaním pobúrení: „Od ženy vášho veku a skúseností by som takúto hlúposť nečakala. Niektoré by takúto reálnu fotku rady mali a nedarí sa im, a vy sa tu s tým zahrávate.“

Tragická autonehoda, náhle úmrtia
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram K.K.)


Obrovský šok: Katarína Knechtová je TEHOTNÁ... Toto sa kedy stalo?!


Rozchod Tiny a Separa po 7 rokoch

Celých 7 rokov tvorili speváčka Martina Tina Kmeťová a Michael Kmeť alias Separ zdanlivo harmonický pár. O to väčším prekvapením bolo, keď v polovici augusta raper informoval, že sa so svojou polovičkou rozišli. Prezradil to na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. 

„Už navždy sme rodina, ktorú spája nádherných 7 rokov a dve dokonalé deti. Len sme sa rozhodli nepokračovať ďalej ako pár. Nebolo to jednoduché rozhodnutie,“ napísal v závere dlhého statusu Separ. Speváčka sa k ukončeniu vzťahu nijako nevyjadrila. 

Separ
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)


Šokujúci ROZCHOD speváčky Tiny a Separa po 7 rokoch: Raper prezradil dôvod!


Návrat k prirodzenosti Silvie Kucherenko

V polovici augusta Silvia Kucherenko všetkých prekvapila, keď si nechala zmenšiť svoje legendárne pery. A ďalšími pomalými krokmi sa opäť začala vracať k svojmu prirodzenému vzhľadu. Vzdala sa vyperoxidovaných vlasov, dokonca si nechala odstrániť tetovanie obočia. A dnes vyzerá kedysi umelo dosť umelá Barbie výborne! 

V poslednom období ju okolie nemôže vynachváliť, ako dobre vyzerá. Omladla, opeknela, pôsobí ako dievčatko. Toto bolo z jej strany azda najlepšie rozhodnutie, aké mohla urobiť! 

Tragická autonehoda, náhle úmrtia
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram S.K.)


Neuveriteľné: Silvia Kucherenko si nechala ZMENŠIŤ PERY... Bože, vyzerá nádherne!


Tragická nehoda Daniely Kralevich

V polovici septembra Bratislavou otriasla tragická nehoda. Na označenom priechode pre chodcov vrazilo terénne auto do 18-ročnej dievčiny. Podľa svedkov SUV vôbec nebrzdilo. Mladučká gymnazistka Nguien Thi Dieu Linh zomrela na následky, ktoré utrpela pri autonehode. 

Ako sa neskôr ukázalo, vozidlo, ktoré nebohú tínedžerku zrazilo, šoférovala bývalá finalistka Miss a módna návrhárka Daniela Kralevich. Tá sa po tragédii úplne odmlčala. Dokonca ani jej najbližší priatelia nevedeli, kde sa nachádza. Jej instagramový profil je však stále aktívny - ako sa uvádza v popise, spravuje ho admin Kristian. 

Tragická autonehoda, náhle úmrtia
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: reprofoto:TV JOJ, Instagram, topky)


Desivá smrť tínedžerky (†18) v Bratislave: Luxusné SUV mala šoférovať bývalá misska, svedkovia v šoku!


Hrozivá nehoda Borisa Kollára počas lockdownu

Koncom októbra, v čase, keď bol na Slovensku vyhlásený lockdown, mal predseda parlamentu Boris Kollár vážnu dopravnú nehodu. Premiér Igor Matovič na tlačovej konferencii uviedol, že v čase, keď do jeho vozidla zboku na križovatke v Podunajských Biskupiciach narazilo ďalšie auto, boli s Kollárom aj jeho ochrankár a vodič. 

To, kto bola štvrtá osoba sediaca v limuzíne, však nikto neuviedol. Neskôr sa prevalilo, že ňou bola bývalá finalistka Miss Universe Miroslava Fabušová. Tá, rovnako ako politik, skončila po nehode v nemocnici. A čo robila s Kollárom v čase, keď sa zvyšok Slovenska nemohol voľne pohybovať? Vraj ju bral do lekárne.

„V sobotu ma Boris bral do lekárne, liečim sa na tetániu a lieky a vitamínové doplnky, ktoré užívam, v Dunajskej Lužnej, kde momentálne žijem, nemajú. Keďže sa vracal od syna z Mostu pri Bratislave cez Dunajskú Lužná, tak ma po ceste zobral. To, že neskončím v lekárni, ale až v nemocnici, sme žiaľ nikto ani v najhoršom sne netušili,“ vysvetlila Fabušová.

Tragická autonehoda, náhle úmrtia
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram M.F.)


Dopravná nehoda Borisa Kollára: V limuzíne s ním bola bývalá finalistka MIss, skončila na JIS-ke!


Utajovaný syn Karla Gotta

Začiatkom decembra sa na verejnosť dostala šokujúca správa. Kontroverzná dcéra Karla Gotta prehlásila, že disponuje dôkazom o tom, že má aj brata. „Myslela som si to dlho a teraz mi blízka osoba potvrdila, že mám brata,“ šokovala Gottová. „Meno tej osoby hovoriť nebudem, ale verejnosť by to mala vedieť.“

Ona sama sa z tejto informácie teší, pretože vzťahy s jej sestrou Luciou ochladli. „Je to pecka, že mám brata, ale bohužiaľ sa veľmi nepoznáme a možno by ma nemal rád práve tak ako Lucka,“ dodala Dominika. Nechajme sa prekvapiť, či sa táto informácia niekedy potvrdí.

Tragická autonehoda, náhle úmrtia
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Facebook K.G.)

Raper Separ priznal rakovinu

Len v lete Michael Kmeť alias raper Separ šokoval, keď po dlhých 7 rokoch priznal rozchod so speváčkou Tinou. No a v polovici decembra prekvapil opäť. Bohužiaľ, tentokrát išlo o zdravie. Fanúšikom na svojom profile na sociálnej sieti Instagram priznal, že v posledných mesiacoch bojoval so zákernou rakovinou. Podstupoval agresívne chemoterapie, operáciu...

„Jeden nádor mi vybrali. No CT vyšetrenie odhalilo, že to hovado sa už stihlo rozrásť do iných častí tela,“ priznal raper. „Lekár mi do huby povedal, že nemám čas špekulovať. Chemo zabrala. Prvé výsledky hovoria, že ÁNO. Čakám ešte na jednu správu od človeka z CT, ale vyzerá, že som vyhral,“ písal v statuse Separ. A našťastie sa to potvrdilo - zákernú chorobu porazil!

Tragická autonehoda, náhle úmrtia
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram Separ)


ŠOK! Vážna diagnóza rapera Separa: Rakovina... Aktuálne FOTO!


Náhla smrť herca Štefana Kožku (†66)

V polovici decembra verejnosť a blízkych šokovala informácia o náhlej smrti herca Štefana Kožku. 66-ročného herca našiel bezvládne ležať sused v jeho dome v maďarskej Rajke. Najprv sa hovorilo o tom, že mal podľahnúť COVIDu-19. Len pár dní pred smrťou ležal v posteli s príznakmi a testy nakoniec potvrdili, že je pozitívny. 

No neskôr sa čoraz viac začali spomínať jeho problémy so srdcom a to, že zomrel na infarkt. „Tak sa tu hovorí a píšu si aj ľudia. Lebo veď aj ho pár dní predtým videli chodiť po obci, bol aj v obchode,“ dozvedeli sme sa od jednej z obyvateliek maďarskej Rajky. 

Tragická autonehoda, náhle úmrtia
Zobraziť galériu (10)


AKTUÁLNE Tragická správa: Zomrel herec Štefan Kožka!


Náhla smrť Petra Justina Topoľského

Len pár dní po nečakanej smrti herca Štefana Kožku sa na verejnosť dostala ďalšia prekvapivá správa. Na sociálnej sieti Facbeook sa objavila informácia od jeho kamaráta Petra Krajčíra, že gurmán Topoľský zomrel. 

„Dnes je pre mňa veľmi smutný deň. Môj kamarát Justin P. Topoľský na tento svet pozerá už zhora. Justinku, vďaka. ti za štyridsať rokov, ktoré sme sa poznali. Prvé stretnutie mám pred očami stále. Bol si skvelý kamarát a ďakujem ti za všetko,“ napísal na jeho profil. 

Okamžite sa objavila informácia, že sa moderátor nakazil koronavírusom, no pritom mal len jediný príznak. „Ako vravím, známa, ktorá s ním volala deň predtým, vravela, že mu dokopy nič nebolo. Len kašľal. A potom zrazu toto. O to je to šokujúcejšie. Stále sa nám nechce veriť, bolo to také náhle,“ povedala nám jeho dobrá kamarátka Rebecca Justh.

Tragická autonehoda, náhle úmrtia
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Jan Zemiar)


Šok! Peter Justin Topoľský (†59) zomrel: Vyjadrenie kamaráta! 


 

Viac o téme: SeparŠtefan KožkaDaniela Kralevich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu