Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šok! Peter Justin Topoľský (†59) zomrel: Vyjadrenie kamaráta!

Peter Justin Topoľský zomrel. Zobraziť galériu (2)
Peter Justin Topoľský zomrel. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Len pár dní po nečakanej smrti herca Štefana Kožku sa na verejnosť dostala ďalšia šokujúca správa. Na sociálnej sieti Facebook sa objavila informácia, že známy moderátor Peter Justin Topoľský (†59) je mŕtvy!

„Dnes je pre mňa veľmi smutný deň. Môj kamarát Justin P. Topoľský na tento svet pozerá už zhora. Justinku, vďaka ti za štyridsať rokov, ktoré sme sa poznali. Prvé stretnutie mám pred očami stále. Bol si skvelý kamarát a ďakujem ti za všetko,“ napísal na jeho profil na sociálnej sieti jeho kamarát Peter Krajčír. Podľa informácií Plus 7 dní sa mal nakaziť koronavírusom. 

To potvrdzuje aj fotka, ktorú na Facebook zverejnil len včera. Na tej bola zachytená SMS od Národného centra zdravotníckych informácií. Práve včera mal absolvovať PCR test. V tejto súvislosti sme oslovili jeho dlhoročnú kamarátku, návrhárku Rebeccu Justh, no na naše správy nereagovala. 

Pre Nový čas informáciu potvrdila. „Volali mi to známi, stále nedokážem tomu uveriť. Ešte v stredu mi posielal vianočnú pesničku. Bol mladý na to, aby odišiel z tohto sveta,“ povedala smutným hlasom. 

Peter Justin Topoľský je vraj mŕtvy.
Zobraziť galériu (2)
Peter Justin Topoľský je vraj mŕtvy.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Peter Justin Topoľský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu