Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neuveriteľné: Silvia Kucherenko si nechala ZMENŠIŤ PERY... Bože, vyzerá nádherne!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko

BRATISLAVA - Napichané pery Silvie Kucherenko sú jej charakteristickým poznávacím znamením a za roky, ktoré sa nimi blondínka pýšila, sa stali akýmsi česko-slovenským fenoménom. Pokiaľ to niekto s ich výplňou prehnal, automaticky ho čakalo prirovnanie “na Kucherenko” a ani náhodou nešlo o žiadnu lichôtku. Lenže najnovšie všetkých poriadne šokovala... Dala si ich zmenšiť!

Silvia má na svojom konte viac ako 500-tisíc priaznivcov, no na margo veľkosti svojich úst si len málokedy vypočula obdivné komentáre. Skôr naopak. Často sa kvôli ním stavala terčom ostrej kritiky, no z tej si dlho ťažkú hlavu vôbec nerobila a svoj “klenot” na tvári pyšne prezentovala. Lenže zdá sa, že v kontroverznej blondínke sa čosi zlomilo.

Galéria: Silvia Kucherenko
Už pred niekoľkými dňami sme písali o tom, že Kucherenko na svojom Instagrame zverejnila fotografiu, kde je úplne iná. Bez filtrov, retuše, umelej pózy a prehnaného líčenia vyzerala mimoriadne pekne a podľa jej vlastných slov mal tento záber obrovský ohlas aj u jej priaznivcov. A teraz ich parádne prekvapila! Mamička malého Alexandra si totiž nechala zmenšiť svoje povestné pery, zmenou sa opäť pochválila na sociálnej sieti. 

Silviu začína baviť o čosi prirodzenejší look. A vyzerá nádherne!
Zobraziť galériu (4)
Silviu začína baviť o čosi prirodzenejší look. A vyzerá nádherne!

Silvia Kucherenko si nechala zmenšiť pery
Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko si nechala zmenšiť pery  (Zdroj: Foto: Instagram)

„Prvá foto po zmenšení. Pera menšia (spodná je originál moja) a platina preč. Návrat k prirodzenosti. Môže byť?" okomentovala svoj nový look a ako sa dalo čakať, fanúšikovia na Instagrame ju zahrnuli obrovskou podporou a chválami a zdalo sa, že táto nečakaná priazeň ju dokonca aj trošku dojala. No a veru, niet sa čomu čudovať. Zmena je už na prvý pohľad naozaj výrazná a Kucherenko dodáva cveng mladej slečny. Silvi, vyzeráš výborne!

V Topkách nás zaujímalo, ako takéto zmenšenie pier prebieha a či ide o bolestivú procedúru. Na naše otázky odpovedala Michaela Rujáková, majiteľka kliniky Mishell Beauty. Tá nám vysvetlila, že ide o zákrok prípravkom, ktorý rozpúšťa výplň v perách:

„Aplikácia hylase je minimálne bolestivá a podobá sa aplikácii Botoxu. Ide o vodný roztok hyaluronidázy, aplikuje sa inzulínkou subkutánne alebo intramuskulárne. Toxické účinky enzýmnu nie sú známe, no neaplikuje sa deťom, tehotným ženám a ľuďom so známou  precitlivelosťou na tento enzým." 

Michaela Rujáková, majiteľka kliniky Mishell Beauty
Zobraziť galériu (4)
Michaela Rujáková, majiteľka kliniky Mishell Beauty  (Zdroj: Foto: Instagram)

 

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu