Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok v našom šoubiznise: Markizácka milenka je tehotná... FOTO Veď o chvíľu bude rodiť!

Tajila to takmer do samého konca! Zobraziť galériu (7)
Tajila to takmer do samého konca! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Už onedlho bude rodiť a napriek tomu o jej tehotenstve doteraz vedel len málokto. Reč je o herečke Zuzane Norisovej, ktorá sa za posledné obdobie na Slovensku najvýraznejšie presadila v markizáckom seriáli Milenky.

Informácia o tom, že Norisová je v požehnanom stave, vyšla najavo vďaka poslednej epizóde šou Milujem Slovensko, ktorú vysiela verejnoprávna RTVS. Tam už Zuzana nemohla skryť tehotenské bruško, hoci bola takmer celý čas za pultíkom a na sebe mala šaty, ktoré jej krivky celkom slušne zakamuflovali.

No niekoľkokrát ju kamera na snímala zboku a bolo vidno aj to, že za stolom mala stoličku. Navyše, v súťažnom tíme bol jej partner i sestra a všetci tehotenstvo herečky viackrát spomínali. 

Zuzana Norisová je tehotná.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Norisová je tehotná.  (Zdroj: RTVS)

Sympatická umelkyňa sa stane dvojnásobnou maminou, dieťatko privedie na svet svojmu partnerovi Ondrejovi Kovaľovi. S tým býva na samote neďaleko Bratislavy a zrejme to je dôvodom, prečo sa jej tehotenstvo podarilo tak dlho tajiť. Mužovi svojho života ešte začiatkom roka 2013 porodila dcérku Julinku, ktorá onedlho oslávi 8 rokov. 

No a vyzerá to tak, že malá slečna k narodeninám dostane ten najkrajší darček. Po tom, čo sa jej tehotenstvo prevalilo, herečka pre web zena.pluska.sk prezradila, že dieťatko príde na svet koncom januára - teda len pár týždňov pred dátumom narodenia jej prvej dcérky. Pohlavie a ďalšie detaily si pár zatiaľ necháva pre seba. K tejto správe partnerom srdečne gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia! 

Otcom dieťatka je Zuzanin dlhoročný partner - herec Ondrej Kovaľ (vľavo)
Zobraziť galériu (7)
Otcom dieťatka je Zuzanin dlhoročný partner - herec Ondrej Kovaľ (vľavo)  (Zdroj: RTVS)

Šok v našom šoubiznise:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Zuzana Norisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu