Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Po ťažkej liečbe rakoviny prišli následky: Nečakané komplikácie zdravotného stavu Andyho Hryca!

Stav Andyho Hryca sa kvôli náročnej liečbe skomplikoval! Zobraziť galériu (4)
Stav Andyho Hryca sa kvôli náročnej liečbe skomplikoval! (Zdroj: Facebook WAH)

BRATISLAVA - Koncom apríla verejnosť šokovala desivá správa o zdravotnom stave Andyho Hryca. Temperamentný herec priznal, že mu lekári diagnostikovali akútnu leukémiu. Odvtedy prešlo už niekoľko mesiacov, počas ktorých absolvoval náročnú liečbu...

Andy si dlhší čas pobudol v nemocnici, neskôr sa mohol vrátiť do pohodlia svojho domova, hoci jeho boj stále nie je na konci. Daň na jeho zdravotnom stave si vypýtala aj spomínaná ťažká liečba, následkom nej sa vyrojili ďalšie problémy. Najnovšie ho kontaktoval jojkársky Topstar, pričom moderátorka Erika Barkolová s ním viedla interview prostredníctvom video-hovoru. 

Galéria: Andy Hryc

„No mám sa na figu, lebo nie je to bohviečo, tá diagnóza, ktorú som získal ani neviem odkiaľ, je nemilosrdná a nevyliečiteľná, ale znášam to celkom ok,” povedal s tým, že s ľuďmi sa momentálne nemôže stretávať kvôli nízkej imunite. Nikomu z divákov však neuniklo, že počas rozhovoru mal jedno oko prelepené čiernou páskou. 

Andy Hryc sa v jojkárskom Topstare objavil s páskou cez oko
Zobraziť galériu (4)
Andy Hryc sa v jojkárskom Topstare objavil s páskou cez oko  (Zdroj: TV JOJ)

Moderátorke prezradil, že ide o následok jeho zápasu s leukémiou. „Sprievodné znaky niektorých liekov sú také, že majú aj negatívne následky a u mňa sa stala taká vec, že mám dvojité videnie, a aby som to oko veľmi nenamáhal, lekári mi odporučili, aby som chvíľu nosil to oko zakryté, tak som ako Ján Žižka z Trocnova,” povedal s humorom jemu vlastným a v rozhovore nezabudol poďakovať lekárom i darcom krvi, ktorú vraj bude ešte nejaký čas potrebovať. 

Andymu prajeme veľa síl v boji so zákerným ochorením a takisto čo najrýchlejšie zotavenie sa. 

Viac o téme: LeukémiaAndy Hryc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu