Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná Skoncová odhalila detaily: Prezradili ju prsia a... Poznáme už aj pohlavie!

Soňa Skoncová čaká svoje prvé dieťatko. 
Zobraziť galériu (7)
Soňa Skoncová čaká svoje prvé dieťatko. (Zdroj: Instagram S.S.)

BRATISLAVA - V polovici septembra jojkárska moderátorka Soňa Skoncová (33) prezradila, že po 18 rokoch vzťahu s partnerom Robom Reisom (36) sa z nich čoskoro stanú rodičia. Viac detailov o svojom požehnanom stave neodkryla. Až doteraz... Prezradili ju vraj prsia a poznajú už aj pohlavie bábätka!

Hoci má Soňa Skoncová len 33 rokov, so svojím partnerom Robom Reisom tvorí pár už dlhých 18 rokov. Minulý rok prišli zásnuby, a tak mnohí očakávali, že teraz príde svadba. Koronavírus však tento plán dvojici narušil... No a namiesto sobáša budú najbližšie partneri zariaďovať detskú izbu. 


Radostná novinka krásnej jojkárky: Je tehotná... Po 18 rokoch vzťahu!


V polovici septembra totiž tmavovláska prezradila, že z nej bude mama. Viac detailov však vtedy neodhalila. „Bolo to už potrebné oznámiť tým mojim fanúšikom, že som tehotná, pretože ma veľmi dobre poznajú a oni si to už aj všimli. Dostávala som veľa otázok a komentárov, či nie som tehotná. Prezradil ma dekolt. Takže už sa to nedalo utajiť,“ vysvetlila pre televíziu Joj so smiechom Skoncová.

Pôvodné plány boli vraj iné - najprv svadba, potom dieťa. Osud to však zariadil inak. „My sme za posledné roky ešte stále nejako neboli pripravení na to mať dieťa. Minulý rok prišlo to, že ma požiadal o ruku. Svadbu sme plánovali, ale nestihli sme ju kvôli korone. Povedali sme si, že nevadí, veď to urobíme inokedy. Do toho som otehotnela. Veľmi sme sa tešili,“ povedala budúca mamička. 

„Poznáme už aj pohlavie, ale ešte by sme si to chceli chvíľočku nechať pre seba. Ja tajnosti okolo toho robiť nebudem, ale chvíľočku si aspoň niečo chcem nechať pre seba,“ povedala Soňa. Tehotenstvo si vraj užíva a cíti sa výborne. „Nemám žiadne problémy, žiadne ťažkosti, ani zle mi nebývalo. Som za to naozaj veľmi vďačná,“  pochvaľuje si Skoncová. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So excited to meet this little person who is half me and half my love

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

 

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu