Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Detaily zo zadržania markizáčky Lucie a jej snúbenca: VIDEO Komando vypáčilo dvere, to čo tam mali?!

Detaily zo zadržania markizáčky Lucie a jej snúbenca! Zobraziť galériu (7)
Detaily zo zadržania markizáčky Lucie a jej snúbenca!

BRATISLAVA - Ako sme dnes ráno na stránke Topky.sk informovali, markizácka nevesta Lucia Hlinková má obrovský problém. Uplynulý piatok ju podľa našich informácií spolu so snúbencom a ďalšou ženou zadržala polícia. A takto prebiehal nekompromisný zásah bratislavského komanda!

V sobotu bratislavskí policajti zasahovali pri záťahu na dílerov drog, počas ktorého zadržali a následne aj obvinili tri osoby. Ako sa nám podarilo zistiť, medzi nimi aj markizácku nevestu zo Svadby na prvý pohľad Luciu Hlinkovú.

Spolu s ňou zbalili aj jej snúbenca Mareka. „Už pár mesiacov operatívno-pátracou činnosťou sledovali a dokumentovali činnosť osôb, ktoré mali predávať drogy na území celého Bratislavského kraja. Po získaní všetkých potrebných informácií a súhlasu sudcu zrealizovali koncom týždňa v spolupráci s bratislavským pohotovostným policajným útvarom policajnú akciu,” informovala polícia. 

Detaily zo zadržania markizáčky Lucie a jej snúbenca: VIDEO Komando vypáčilo dvere, to čo tam mali?! (Zdroj: Polícia SR)

Galéria: Zábery zo zásahu policajného komanda
Muži zákona vykonali domové prehliadky v chatovej oblasti Žabí Majer a takisto v byte v Pezinku. Počas akcie zadržali štyri podozrivé osoby a dôkazný materiál, okrem iného aj kryštalické látky a rôzne pomôcky k užívaniu drog. „Zo štyroch zadržaných osôb, jedného muža a dve ženy, už vyšetrovateľ Policajného zboru na základe zabezpečených dôkazov obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Obvinenému M. D. z Bratislavy, obvinenej L. H. z okresu Prievidza a M. I. z Malinova hrozí v prípade preukázania viny pred súdom trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov,” uviedla v stanovisku polícia. 

Luciu Hlinkovú z markizáckej svadby zadržala polícia.
Zobraziť galériu (7)
Luciu Hlinkovú z markizáckej svadby zadržala polícia.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Lucia skončila v putách aj so svojím snúbencom Marekom
Zobraziť galériu (7)
Lucia skončila v putách aj so svojím snúbencom Marekom  (Zdroj: Instagram)

Ako sme už uviedli, medzi obvinenými je aj Lucia Hlinková, zatiaľ však zostáva na slobode. Podľa polície mali obvinené osoby zadržiavať, prechovávať a následne prostredníctvom ďalších osôb aj distribuovať omamné látky užívateľom drog na území celého Bratislavského kraja. Z videa zo zásahu je zjavné, že kriminálne komando išlo na absolútnu istotu. Vykonali prehliadky chatiek v Žabom Majeri, kde sa nachádzala Hlinková, v tom istom momente druhé komando vtrhlo do bytu v Pezinku, kde vypáčili dvere. Následne sa presunuli do útrob príbytku, kde podľa záberov jednu z obvinených zadržali rovno v posteli, pričom okamžite zdvihla ruky nad hlavu. Mimochodom, Hlinkovej snúbenca podľa informácií Topky.sk policajti označujú ako "veľkú rybu" v bratislavského drogového biznisu. 

Detaily zo zadržania markizáčky
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Polícia SR)

Vo zverejnenom videu sa nachádzajú aj zábery na množstvo drog a s nimi spojeného náčinia, vrátane striekačiek, ktorého sa na mieste nachádzalo skutočne požehnane. Ako sme spomínali, Hlinková sa momentálne nachádza doma, vinu verejne poprela a súdiac podľa zverejneného príspevku na Instagrame sa aktuálne tvári, že sa nič vážne nedeje. Podľa našich informácií ale kompetentné orgány na prípade aktívne pracujú a o ďalších krokoch budú už čoskoro informovať. 

Pri prehliadke toho našli skutočne požehnane
Zobraziť galériu (7)
Pri prehliadke toho našli skutočne požehnane  (Zdroj: Polícia SR)

Detaily zo zadržania markizáčky
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Polícia SR)

Detaily zo zadržania markizáčky
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Polícia SR)

Viac o téme: DrogyPolícia Svadba na prvý pohľadLucia Hlinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu