Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Radostná novinka krásnej jojkárky: Je tehotná... Po 18 rokoch vzťahu!

Soňa Skoncová je tehotná. Zobraziť galériu (8)
Soňa Skoncová je tehotná. (Zdroj: Instagram S.S.)

BRATISLAVA - Hoci má jojkárska moderátorka Soňa Skoncová len 33 rokov, so svojím partnerom Robom Reisom (36) tvoria pár už dlhých 18 rokov. Len minulý rok sa dvojica zasnúbila, tento rok mala byť svadba, no namiesto toho sa snúbenci pripravujú na iný dôležitý moment ich života. Stanú sa z nich totiž rodičia!

Soňa Skoncová a jej partner tvoria pár prakticky od detstva. Niet preto divu, že v posledných rokoch počuli od svojho okolia otázku, kedy bude svadba, nespočetne veľakrát. Odpoveď tmavovlásky bola vždy rovnaká - na sobáši vraj s Robom nelipnú. O to väčším prekvapením bolo, keď sa dvojcia minulý rok zasnúbila. 


Obrovské prekvapenie pre krásnu jojkárku: Po 17 rokoch povedala ÁNO!


Tento rok sa zas hrdličky presťahovali do svojho nového bytu v rodných Bojniciach, no a mnohí očakávali, že ďalším krokom bude logicky rok po zásnubách svadba. Namiesto toho však partneri prekvapili svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram inou radostnou správou - jojkárska moderátorka nosí pod srdcom svoje prvé dieťa. 

„Prežívame jedno z najkrajších období nášho života. Neskutočne sa na teba tešíme. Budú z nás rodičia,“ napísala tmavovláska k fotke, na ktorej jej partner drží bruško. Aktuálne si budúci rodičia užívajú dovolenku v Taliansku a už na skoršie zverejnených fotkách bolo vidno zaguľatené bruško a plnšie prsia. S informáciou o požehnanom stave však moderátorka vyšla až dnes.

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu