Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tragédia! Dôležitá žena Otta Weitera mala autonehodu: On je stále v nemocnici... Vôbec o tom nevie!

Tragédia! Dôležitá žena Otta Weitera mala autonehodu! Zobraziť galériu (3)
Tragédia! Dôležitá žena Otta Weitera mala autonehodu!

BRATISLAVA - V pondelok okolo 12:30 sa v bratislavskom Ružinove odohrala obrovská tragédia. Pod kolesami luxusného Range Roveru zomrelo len 18-ročné dievča, ktoré prechádzalo cez priechod pre chodcov. Vodička, ktorou bola údajne bývalá misska Daniela Kralevich, si však podľa svedkov chodkyňu nevšimla, v plnej rýchlosti a bez brzdenia preletela cez cestu, pričom náraz bol taký silný, že obeť odhodilo o niekoľko metrov ďalej.

Úbohé dievča už nedokázali vzkriesiť ani okoloidúci a privolaní záchranári, zraneniam na mieste podľahlo. Podľa informácií TV JOJ za volantom luxusného auta sedela bývalá finalistka súťaže Miss Daniela Kralevich, ktorá aktuálne pôsobí ako módna návrhárka. Spolu s mamou potom skončila v ružinovskej nemocnici, brunetka dokonca údajne skolabovala.

Galéria: Otto Weiter s manželkou Andreou
O Daniele sa naposledy hovorilo koncom júla, krátko po smrti manželky speváka Otta Weitera. Tomu vraj bola počas jeho trápenia obrovskou oporou, stála pri ňom aj na pohrebe nebohej Andrejky Weitter (†47). Užialeného muzikanta ešte 12. septembra museli náhle hospitalizovať pre problémy so žalúdkom,. 

Keď sme sa dnes pokúšali zistiť, ako vníma tragédiu, ktorú mala spôsobiť jeho blízka priateľka Daniela, telefón mal vypnutý. Od nášho zdroja sme sa dozvedeli, že v nemocnici je doteraz a zatiaľ o ničom nevie. „Stále je hospitalizovaný, nie je mu dobre. O tom, čo sa stalo, nevie, a tak je to vzhľadom na jeho zdravotný stav najlepšie. A momentálne mu to vlastne ani snáď nemá kto povedať,” vyjadril sa pre Topky zdroj z jeho okolia. 

Daniela Kralevich bola po smrti Andrejky pre Otta Weitera veľkou oporou.
Zobraziť galériu (3)
Daniela Kralevich bola po smrti Andrejky pre Otta Weitera veľkou oporou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Daniela Kralevich
Zobraziť galériu (3)
Daniela Kralevich  (Zdroj: Instagram D.K.)

Viac o téme: AutonehodaOtto WeiterDaniela Kralevich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu