Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Seriózni jojkári z Novín, ako ste ich ešte nevideli: VIDEO Polonahí v bazéne a… To čo tam, preboha stvárali?!

Moderátori z jojkárskych Ranných novín sa dali nahovoriť na poriadne bláznovstvo.
Moderátori z jojkárskych Ranných novín sa dali nahovoriť na poriadne bláznovstvo. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Horúce letné dni väčšina Slovákov trávi pri vode. Výnimkou nie sú ani seriózne tváre známe z jojkárskeho spravodajstva. Konkrétne tie z Ranných novín sa dokonca dali nahovoriť na poriadne bláznovstvo. Televízne kamery ich zachytili polonahých, v bazéne a... Neuveríte, čo tam stvárali!

Tak toto v jojkárskom spravodajstve len tak neuvidíte! Ortuť v teplomeroch v posledných dňoch ukazuje viac ako 30 stupňov. Tí, ktorí majú čo i len chvíľu voľna, preto vyhľadávajú možnosti, ako sa schladiť. Či už je to klimatizáciou vychladená obývačka, bazén na záhrade alebo prírodné jazero. 

Galéria: Moderátori Ranných novín Tv Joj ako aquabely:

Horúco nielen vonku, ale aj v práci pravidelne zažívajú aj moderátori Ranných novín televízie Joj. Aby na televíznych obrazovkách bol čo najlepší záber, známe tváre musia byť pred kamerami perfektne nasvietené - no reflektory zapríčiňujú, že sa pod nimi cítia približne rovnako horúco, ako by sedeli vonku na slnku. 

Niet preto divu, že sa mužská časť moderátorov nechala nahovoriť na takéto bláznovstvo. Pätica v zložení Thomas Puskailer, Dodo Kurilák, Pavol Katrinec, Tomáš Magáth a pán Peter Jurčovič sa totiž rozhodla, že v bazéne nacvičí aquabelistické číslo. A tak sa aj stalo! 

Pozrite, ako seriózni moderátori z Ranných novín Tv Joj vystúpenie nacvičovali:

Jojkári aquabely príprava (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Ranné noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu