Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známy Jojkár ukázal brata: FOTO Je to fešák a… Pozrite, ako sa na seba podobajú!

Moderátor Dodo Kuriľák s bratom Stanislavom. Zobraziť galériu (5)
Moderátor Dodo Kuriľák s bratom Stanislavom. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V piatok večer sa v Bratislave konala módna prehliadka dizajnérky Janky Kuriľák. Šikovnú Slovenku prišiel do spoločnosti podporiť aj jej manžel Stanislav. No a ten je bratom moderátora z jojkárskych Ranných Novín Doda Kuriľáka. Je to veľký fešák a pozrite, ako sa na seba bratia podobajú!

V piatok sa na Hlavnom námestí v Bratislave konala módna prehliadka známej slovenskej návrhárky Janky Kuriľák. Predstavenie jej nových modelov si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. Medzi nimi aj moderátor z jojkárskych Ranných Novín Dodo Kuriľák. Nebolo však náhodou, že sa ocitol na tejto akcii. 

Galéria: Módna prehliadka:

Hostiteľka večera je totiž jeho švagrinou, teda manželkou jeho brata Stanislava. A aj ten sa, pochopiteľne, na módnej prehliadke nachádzal. Je to veľký fešák a navyše, ako sa na polovičku módnej návrhárky patrí, aj veľmi štýlový. Svojho známejšieho brata by však nezaprel. 

Známy Jojkár ukázal brata:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Prezrádzajú ich spoločné črty tváre, no v neposlednom rade rovnaký pohľad. Pozrite sa na nich, spoznali by ste, že ide o bratov? Viac fotiek z fashion eventu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Dodo Kuriľák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu