Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Braňo Mojsej oženil syna: FOTO Cez karanténu sa stal kňazom!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Protection)

KOŠICE - Už akosi dlho bolo o Braňovi Mojsejovi (52) podozrivo ticho. Človek by si pomyslel, že niekdajšia ikona televíznych obrazoviek sa po búrlivom období stiahla do súkromia, no opak je pravdou. Aktuálne ale za jeho publicitu nemôže on sám. Na svedomí to má jeho syn Braňo Mojsej mladší, ktorý najnovšie vyšiel so zaujímavou novinkou!

Bývalý manžel Nory Mojsejovej síce v živote zažil mnoho nezdarov, no stále má byť na čo pyšný. Okrem toho, že už pred dlhším časom sa opäť postavil na vlastné nohy a aktuálne on sám pomáha ľudom závislím od alkoholu, je i hrdým otcom syna, ktorý sa mu neotočil chrbtom ani v tých najťažších chvíľach. Ba čo viac, okrem klasických rodinných vzťahov majú k sebe obaja páni blízko aj čo sa týka hudby. 

Galéria: Braňo Mojsej
Braňo mladší sa evidentne "potatil", teda aspoň čo týka rodinnej lásky k hudbe. Už nejaký ten rôčik sa venuje muzike, v čom ho jeho pyšný tatko maximálne podporuje. Mladý umelec má vlastnú kapelu, kde pôsobí ako spevák a rovnako ako jeho ocino, hrá na gitare. Mojsejovci dokonca už nejaký ten čas profesionálne spolupracujú. 

Braňo Mojsej sa vo videoklipe svojho syna zahral na kňaza.
Zobraziť galériu (4)
Braňo Mojsej sa vo videoklipe svojho syna zahral na kňaza.  (Zdroj: Protection)

Braňo Mojsej mladší má k hudbe rovnako blízko, ako jeho otec
Zobraziť galériu (4)
Braňo Mojsej mladší má k hudbe rovnako blízko, ako jeho otec  (Zdroj: Protection)

Chlapci majú za sebou niekoľko spoločných koncertov, najnovšie si dokonca starší z nich zahral aj v synovom videoklipe. Braňo mladší totiž len pred pár dňami vypustil nový singel s videoklipom, ktorý nesie názov "Šťastná". Ako sme sa od mladého speváka v Topky.sk dozvedeli, video k piesni dal s jeho tímom dokopy ešte počas "obdobia korony". 

Chytľavá hudba a text sú sprevádzané zábermi na mladého Košičana, ktorý sa v klipe snaží zbaliť sexi blondínku. Jeho plán mu v závere vyjde a medzi zaľúbencami dokonca príde k svadbe. No a práve vtedy sa v zábere znezdania octine aj Braňo Mojsej starší, ktorý si strúhol úlohu kňaza a svojmu synovi dal požehnanie.

V ich skutočnom živote sa zrejme niekdajší manžel Nory Mojsejovej svadby svojho potomka tak skoro nedočká, no vďaka nakrúcaniu podstúpil aspoň akú-takú prípravu. Mimochodom, čo myslíte? Svedčalo by to Braňovi ako skutočnému kňazovi?

Viac o téme: SynBraňo Mojsej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu