Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrozivá nehoda hviezdy (32) Snowboarďákov na motorke: Po zrážke s traktorom skončil na JIS-ke!

Vojtu Kotka museli z miesta nehody previezť vrtulníkom. Zobraziť galériu (4)
Vojtu Kotka museli z miesta nehody previezť vrtulníkom. (Zdroj: FTV Prima, repro tn.cz)

PRAHA - V stredu sme na Topkách informovali o hrozivej nehode, ktorá sa stala u našich západných susedov. Vtedy sa len špekulovalo o tom, že motorkár, ktorý sa zrazil s traktorom, je herec Vojta Kotek (32). Aktuálne je to už isté. Po zrážke musel herca do nemocnice prevážať vrtulník. Ležal na JIS-ke traumatologického oddelenia!

Vojta Kotek sa snažil predbehnúť traktor s návesom v momente, kedy poľnohospodársky stroj začal odbáčať doľava. Podľa očitých svedkov herec narazil motorkou do veľkého kolesa, čo ho následne odhodilo. Mal obrovské šťastie v nešťastí. Keby sa s traktorom zrazil o kúsok ďalej, mohlo byť po ňom. 


Hrozivá nehoda motorkára: So zraneniami skončil v nemocnici... Má ísť o hviezdu (32) Snowboarďákov!


„Sedeli sme na záhrade, v tom sa ozvala tupá rana. Nie ako klasické rinčanie plechov. Ale akoby traktoru odpadla pneumatika,“ popísal Blesku svedok nehody. „Vybehli sme von, na chrbte ležal motorkár v motorkárskom oblečení, černej helme a modrých okuliaroch, vidno mu bolo len bradu. Vôbec nekomunikoval, hoci bol pri vedomí...“ pokračoval svedok.

V tom momente hercovi už pomáhala vodička, ktorá išla okolo. „Pýtal som sa jej, či volala záchranku. Ešte som jej povedal, aby mu podložila hlavu a dvihla nohy. Za chvíľku začali policajné manévre. Prišli zdravotníci, priletel vrtulník, na ceste kolóny z oboch strán. Záchranári motorkára zafixovali a vrtulník odletel,“ opísal detaily.

Herec okamžite putoval na JIS-ku na traumatologickom oddelení. Našťastie je, zdá sa, jeho stav stabilizovaný, lekári ho totiž už preložili na lôžkové oddelenie. „Vojta Kotek už bol preložený na lôžkové oddelenie úrazovej chirurgie,“ povedal Blesku zdroj priamo z českobudejovickej nemocnice. Prajeme skoré uzdravenie!

Vojta Kotek sa na Slovensku preslávil ako jeden z hlavných predstaviteľov vo filme Snowboarďáci.
Zobraziť galériu (4)
Vojta Kotek sa na Slovensku preslávil ako jeden z hlavných predstaviteľov vo filme Snowboarďáci.  (Zdroj: falcon)

Viac o téme: Vojta Kotek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu