Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Wisterová vyhrala súd, ale... Ťahanice o deti nekončia: Ďalší krok manžela!

Vera Wisterová a Jeremy Hulsh so synmi Zobraziť galériu (3)
Vera Wisterová a Jeremy Hulsh so synmi (Zdroj: Vlado Anjel a Facebook)

ILLINOIS - Exmanžel Very Wisterovej sa spoliehal na americké súdy, no tie priklepli deti práve moderátorke. Jeremymu Hulshovi stanovili 21 dní na to, aby jej umožnil si synov odviesť na Slovensko. Ten sa však stále nevzdáva!

Po tom, čo Jeremy v októbri minulého roka odišiel bez vedomia Very so synmi za hranice, nasledovalo pátranie a potom bitka o deti. V utorok americký súd vyniesol rozsudok, podľa ktorého umožňuje moderátorke vziať si Thea a Harlowa späť k sebe. „Súd nariaďuje, aby H. P. H. a T. S. H. boli vrátení na Slovensko do 21 dní od vydania tohto rozsudku,” píše sa vo vyjadrení. 

Wisterová vyhrala súd, ale...
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook Malina Saval)

Zdalo sa teda, že Wisterová má boj o synov konečne za sebou. Nakoniec však ťahanice ešte nekončia. Hulsh totiž podľa najnovších informácií požiadal o pozdržanie výkonu rozsudku. Na stránke, ktorá informuje o priebehu súdneho konania, pribudli totiž nové informácie. 

Podľa nich Jeremy podal protinávrh a kým sa neposúdi, či sú jeho námietky oprávnené, rozhodnutie o tom, že deti majú byť do troch týždňov vrátené na Slovensko, sa odkladá. Vera tak bola po utorkovej radosti opäť vrhnutá do neistoty, či bude rozsudok v jej prospech potvrdený a nadobudne právoplatnosť. 

Wisterová vyhrala súd, ale...
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar/Polícia SR)

Viac o téme: Vera WisterováJeremy Hulsh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu