Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vojna medzi Ivanou Gottovou a Dominikou ide do finále: Drsný odkaz vdovy... Klameš, odkazuje Karlova dcéra!

Vojna medzi Ivanou Gottovou a Dominikou ide do finále! Zobraziť galériu (5)
Vojna medzi Ivanou Gottovou a Dominikou ide do finále! (Zdroj: Facebook/Instagram Š.D.)

PRAHA - V utorok sa pozornosť českej verejnosti sústredila na nedožité 81. narodeniny Karla Gotta. Na pražské Malvazinky si ho prišlo uctiť množstvo priaznivcov a priateľov, no zrejme nikto z nich nečakal, ako sa tento veľký deň zvrhne. Maestrova rodina sa postarala rovno o dve rovnako nečakané, ako aj nepríjemné situácie.

Kvôli kytici s venovaním od jeho najbližších sa prevalilo, že Gottova dcéra Lucie sa rozvádza, no centrom pozornosti sa opäť stali Ivana a Dominika Gottové. O tom, že vzťahy medzi oboma ženami sú na bode mrazu, sa síce vedelo, nikto ale nečakal, že vdova svoju nevlastnú dcéru úplne odstrihne. Jej meno totiž z odkazu do neba pre milovaného "Káju" vynechala a týmto malým-veľkým gestom ju absolútne odstavila od rodiny. 

Galéria: Takto si pamätáme na Karla Gotta:
„Drahý Kájo, milovaný otecko a deduško, veľmi nám chýbaš, je tu bez Teba veľké prázdno. Spomíname na Teba s láskou každý deň. Posielame pusu do neba. Ivana, Charlotte, Nelly, Lucia, Vojta a Honza,” je uvedené na ceduľke, pričom je zrejme každému jasné, že Dominiku nevynechali len nevinným nedopatrením. Že išlo o jasný zámer, sa prejavilo neskôr, keď sa Ivana vyjadrila prostredníctvom svojej hovorkyne a uviedla, že Dominika s otcovou rodinou nekomunikuje a otcov hrob ani uctenie si jeho pamiatky sa nezaujímala.

Dominiku Gottovú z rodinného odkazu vynechali.
Zobraziť galériu (5)
Dominiku Gottovú z rodinného odkazu vynechali.  (Zdroj: Profimedia)

Dominika sa síce najprv držala bokom a celú situáciu okolo vynechania svojho mena veľmi riešila, no po oficiálnom vyjadrení od hovorkyne jej praskli nervy, „Vyjadrenie tlačovej hovorkyne pani Ivany Gottovej na moju adresu považujem za lživé a škandalózne, pretože sa o mne vyjadruje osoba, ktorá ma vôbec nepozná. Ak skutočne toto vyjadrenie spísala manželka môjho otca, potom k tomu hovorím, nech si každý zametie pred vlastným prahom,” povedala rozčúlená blondínka pre český denník Aha.  

Stojí si za tým, že o tom, že si rodina plánuje Karla uctiť spoločnou kyticou, vôbec netušila. „S rodinou v kontakte som a Ivana mi mohla ohľadom výročia narodenia otca zavolať a povedať mi, akú formu uctenia si jeho pamiatky s rodinou zvažuje. Nestalo sa tak, zatiaľ čo iných členov rodiny pravdepodobne kontaktovala. Zvolila som si vlastnú formu uctenia pamiatky, a preto som tu ... ” dodala pre spomínaný denník najstaršia Gottova dcéra, ktorá sa vybrala k hrobu iba so svojou mamou. 

Dominika Gottová s otcom a sestrou
Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová s otcom a sestrou  (Zdroj: Facebook K.G.)

Viac o téme: Karel GottIvana GottováDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu