Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gottová sa tajne vydala: Toto je jej nový manžel!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - 1. októbra sme si pripomenuli druhé výročie úmrtia Karla Gotta. Mnohí na neho so slzami v očiach spomínajú aj vďaka dokumentu Karel, ktorý mal premiéru len nedávno. V rodine českého Slávika však majú teraz radostnú novinu. Jeho dcéra Lucie sa opäť vydala.

V roku 2008 sa druhá najstaršia dcéra Karla Gotta vydávala prvý raz. S manželom Janom Kovaříkom bola vyše 12 rokov a majú spolu dvoch synov. Potom však došlo k rozvodu. 

Staršie dcéry Karla Gotta - Dominika a Lucie
Zobraziť galériu (3)
Staršie dcéry Karla Gotta - Dominika a Lucie  (Zdroj: Facebook K.G.)

V čase, keď sa prevalilo, že tento vzťah krachuje, sa už hovorilo o novom mužovi v Luciinom živote. Blondínka sa na sociálnej sieti zahľadela do Lukáša, ktorý je o 5 rokov mladší. 

Teraz ho priviedla aj na premiéru filmu o svojom otcovi. Do spoločnosti sa vybrali aj s Luciinými synmi a pôsobili ako jedna veľká šťastná rodina. A to vtedy ešte nikto netušil, že sa schyľuje k svadbe! Aktuálne denník Blesk priniesol informáciu, že párik je už pár dní zosobášený. 

Gottová sa tajne vydala:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Obrad prebehol 19. novembra a Gottova dcéra sa teraz volá Valčíková. Na sociálnej sieti to prejavila celkom vtipným spôsobom, keď si zmenila meno na Lucie Waltz (anglicky valčík, pozn. red.). 

Viac o téme: Lucie Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu