Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Originalita jej nechýba: Odhodila šaty a... Známa Slovenka gratuluje nahá z vane!

Tatiana Žideková Zobraziť galériu (7)
Tatiana Žideková (Zdroj: instagram.com/tatianazidekova)

BRATISLAVA - Slovenská fitneska a influencerka Tatiana Žideková (26) sa môže pochváliť postavičkou ako lusk, ktorú predviedla v celej kráse na svojom instagramovom účte. Jej partner Michal Mravec (33) a otec ich dcéry Vanesy totiž oslavuje narodeniny a kráska mu zablahoželala skutočne originálnym spôsobom.

Minulý rok sa zo slovenskej fitnesky Tatiany Židekovej po prvý raz stala mama. Na svet priviedla dcérku, ktorú má s partnerom Michalom Mravcom. Napriek tomu, že celé tehotenstvo dievčatko volali Milada, napokon dostala meno Vanesa. Keďže šport je kráskin životný štýl, už krátko po pôrode bola naspäť vo svojej forme a mohla sa pochváliť postavičkou ako lusk.

A tú ukázala aj teraz, a to rovno v Evinom rúchu. Jej láska Michal totiž oslavuje Kristove roky a Táňa mu prostredníctvom Instagramu zablahoželala originálnym spôsobom. Zverejnila fotografiu z hotelovej vane, kde si dopriala penový kúpeľ. Na zemi sedí jej partner a obaja na seba zaľúbene hľadia. „Happy Birthday, láska,” napísala sympatická influencerka k romantickému a zároveň sexi záberu.

Tatiana Žideková verejne zablahoželala svojej láske originálnym spôsobom.
Zobraziť galériu (7)
Tatiana Žideková verejne zablahoželala svojej láske originálnym spôsobom.  (Zdroj: Instagram T.Ž. )

Viac o téme: Tatiana Žideková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu