Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takto Alenu Pallovú nepoznáte: Fíha, veď vyzerá na 25!

Alena Pallová Zobraziť galériu (6)
Alena Pallová (Zdroj: Jan Zemiar)

PEZINOK - Je z nej žienka domáca. V domácej izolácii sa doktorka Alena Pallová (40) pustila aj do aktivít, na ktoré predtým nemala príliš čas. No kým v apríli ešte umývala okná odetá do luxusných handričiek, pri prezentovaní svojich pekárskych zručností stavila na inú kartu. A pozrite, ako jej to pristane!

Aktuálne sa život na Slovensku pomaličky vracia do starých koľají, no v apríli mnohí sedeli doma a zrazu sa dostali aj k činnostiam, ktorým sa predtým nevenovali. Napríklad prominentná lekárka Alena Pallová umývala okná – luxusne vyparádená. 


Pallová ako žienka domáca: Odfotila sa, ako umýva okná... FOTO Z tej kombinácie luxusných handier odpadnete!


Okrem iného sa však najnovšie pustila aj do pečenia. V utorok večer sa pochválila svojimi chutne vyzerajúcimi výsledkami. „Ešte vymyslieť, ako piecť a nepriberať a bude to super! Makovník a jablková štrúdľa,” uviedla Pallová s tým, že počas karantény si našla nové hobby. 

Okrem koláčov však pozornosť púta na fotografii aj ona sama. Tradičné dobroty totiž odprezentovala v ľudovom oblečení a so tužkou vo vlasoch. „Gazdinka ako lusk,” chválili ju fanúšikovia a mnohí podotkli, že vyzerá veľmi prirodzene a krásne. Dokonca aj mladšie! „Tu by som vám tipovala maximálne 25,” napísala jedna z komentujúcich. A to je od ženy teda riadny kompliment. 

Alena Pallová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram AP)

Galéria: Alena Pallová

Viac o téme: Alena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu