Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

PROVOKÁCIA promi lekárky: Pallová pohoršila ľudí... ŠTEKLIVÉ FOTO!

Alena Pallová Zobraziť galériu (3)
Alena Pallová (Zdroj: Instagram AP)

VYSOKÉ TATRY - Prominentná lekárka Alena Pallová sa na sviatky vybrala do Vysokých Tatier, kde si dopriala aj saunu. Jemne provokatívnou fotografiou sa pochválila aj na sociálnej sieti. A spustila doslova lavínu...

Alena Pallová sa rozhodla zrelaxovať počas voľných dní vo Vysokých Tatrách. Okrem zasnežených svahov si vychutnala aj saunu. A keďže disponuje postavičkou, za akú sa naozaj nemusí hanbiť, rozhodla sa podeliť s fanúšikmi o záber... Nuž, trochu odvážnejší. 

Pallová sa nechala nafotiť nahá, iba ľahko zakrytá uterákom tak dômyselne, že nechala vyniknúť svoje krivky. 

PROVOKÁCIA promi lekárky: Pallová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AP)

Mnohým sa však nepozdávalo, že na zábere vidno aj obrys jej ženských predností. Istá komentujúca poukázala na to, že takéto snímky počas kresťanských sviatkov na Instagram nepatria. „Toto vážne ma za potreby pani doktorka? Myslela som, že to robia len nány o level nižšie,” písala ďalšia. 

Mnohí však reagovali pozitívne a Pallovú dokonca obraňovali. „Len pani doktorke závidíte jej postavu miss bohyne v jej rokoch. Zbytočne negatívny svet. Top krásna žena,” uviedla istá česká fanúšička. 

A zastala sa jej aj bratislavská poslankyňa Katarína Augustinič. „Top foto… A nerozumiem komentom, že lekárka nemá dávať takéto fotky a pod. A dôvod? Čo je na tejto fotke zlé? Ako tá fotka degraduje prácu a výsledky pani doktorky? Nemôže to byť inšpiratívne foto pre ženy po 40-ke, že môžu byť spokojné samy so sebou? Prosím, prudérne Slovensko, už sa zobuďme z toho stredoveku, čo nám tu vládne,” napísala vo svojom komentári. 

Nuž, je každého osobná vec, koľko sa toho rozhodne zdieľať verejne. Isté však je, že Pallová vyzerá mimoriadne dobre! 

PROVOKÁCIA promi lekárky: Pallová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Alena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu