Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trapas slovenského speváka: Išiel si zabehať v nových "elasťákoch": FOTO Jakub, veď to je spodná bielizeň!

Jakub Petraník Zobraziť galériu (4)
Jakub Petraník (Zdroj: Instagram J.P.)

BRATISLAVA - Spevák a bývalý superstarista Jakub Petraník (31) nemá blízko len k hudbe. Sympatický muzikant sa rád vyventiluje pri rôznych športových aktivitách, najradšej hráva tenis a nielen počas karantény si chodí aj pravidelne zabehať. No a práve vďaka tejto činnosti sa jedného dňa dostal do mimoriadne úsmevnej situácie. Aha, čo vyviedol!

Ako správny bežec, Jakub aj tento rok podporuje Floriánsky beh bez bariér. No keďže jeho šiesty ročník sa koná počas obdobia, kedy je väčšina z nás v domácej karanténe a veľké športové podujatia sú stále zakázané, tento ročník bude virtuálny. (Zaregistrovať sa môžte TU).

Galéria: Jakub Petraník
Muzikant počas obdobia koronavírusu na pohyb nezanevrel, práve naopak. K športovaniu vyzýva aj svojich známych a priateľov, no a nás pri tejto príležitosti zaujímalo, či sa mu už počas jeho obľúbeného behania podarilo aj vyrobiť nejaký ten nečakaný trapas. 

Jakubove obľúbené šortky sú v skutočnosti spodnou bielizňou.
Zobraziť galériu (4)
Jakubove obľúbené šortky sú v skutočnosti spodnou bielizňou.  (Zdroj: Instagram J.P.)

Jakub Petraník
Zobraziť galériu (4)
Jakub Petraník  (Zdroj: Instagram J.P.)

Veselý spevák nás nesklamal a rovno nám vyrozprával veselú historku, za ktorú tak trochu môže aj jeho sestra. „Kúpila mi také tie elastické kraťasy na šport. Ja som v tom normálne behal. A potom, keď som si dal fotku na Instagram, mi napísala, že tú nie sú kraťasy, ale funkčná spodná bielizeň,” rozosmial nás Jakub. Keď nám však ukázal fotky "inkriminovaného" kúsku odevu, čudovať sme sa prestali. Napadlo by vám, že nohavice na fotke nie sú bežné športové šortky? 

Viac o téme: Jakub PetraníkFloriánsky beh bez bariér
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu