Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Simona Krainová šokovala fanúšikov: Zmenila farbu vlasov... Veď vyzeráš ako Xena!

Simona Krainová Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová (Zdroj: Instagram SK)

BRATISLAVA - Simona Krainová (47) patrí k najznámejším českým modelkám a len málokto by uveril, tomu, že tejto kráske pomaličky ťahá na päťdesiatku. Za mladícky vzhľad okrem dokonalých čŕt tváre vďačí aj svetlým vlasom, ktoré ženy prirodzene omladzujú. Tie ju však zrejme trošku unudili, a tak sa rozhodla pre experiment s čiernou. Aha, ako to dopadlo!

Blond hriva sa stala neodmysliteľnou súčasťou Simoninho výzoru, tmavšiu farbu vlasov mala zrejme naposledy ešte v období, keď mala 19 rokov. Vo filme Kamarát do dažďa 2 mala stvárniť tridsiatničku, a tak sa tvorcovia rozhodli k radikálnemu kroku - Krainová musela ísť na hnedo. 

Galéria: Simona Krainová
K svetlým vlasom sa však vrátila a tento štýl jej najviac vyhovuje až dodnes. I napriek tomu sa rozhodla pre maličký experiment s čiernou farbou. Na Instagram pridala fotku v dlhej tmavej hrive a s krátkou ofinou. Na porovnanie k nej doložila aj pôvodnú fotku s blond vlasmi a fanúšikov sa pýtala, čo sa im páči viac. 

Simona Krainová zaexperimentovala s čiernou farbou vlasov.
Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová zaexperimentovala s čiernou farbou vlasov.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Reakcie na seba nenechali dlho čakať a s pozitívnymi komentármi sa priam pretrhlo vrece. Mnohí dokonca Simonu prirovnali ku Xene, objavili sa aj poznámky, že vyzerá ako Brenda z Beverly Hills či Dáda Patrasová v najlepších rokoch. „Simonka, vám by pristalo aj vrece na hlave Obe farby sú super,” zhodli sa sledovatelia modelky a veru mali pravdu. A čo vy, ako sa vám Krainová páči viac?

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu