Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obľúbený moderátor Vlado Voštinár mení imidž: TAKTO teraz vyzerá... Manželka si zvyká!

Vlado Voštinár Zobraziť galériu (7)
Vlado Voštinár (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Karanténa mení návyky mnohých ľudí. Kým niekto doposiaľ necvičil, zatvorený doma má odrazu viac času, a tak podporuje silu svojho tela. Iní si zas zvykli dopriať pravidelnú návštevu kaderníka či v prípade mužov zhadzovali svoju bradu, no teraz šli tieto zvyky bokom. Vlado Voštinár (56) patrí k tým, ktorí sa rozhodli zmeniť svoj imidž a prestal sa holiť!

Nedávno sa záberom zarastenej tváre pochválil markizácky moderátor Viktor Vincze a zdá sa, že nie je jediný, kto odložil žiletku bokom. Počas karantény a v situácii, v akej momentálne sme, na mužoch i tak nevidieť, či majú bradu oholenú, alebo zapustili fúzy. Neholiť sa rozhodol aj jojkár Vlado Voštinár. Ten momentálne v prísnych podmienkach pokračuje v nakrúcaní Inkognita a spoločne s Lukášom Frlajsom moderuje aj reláciu Zostali sme doma.

Vlado Voštinár ani počas karantény nezaháľa a pracuje jedna radosť.
Zobraziť galériu (7)
Vlado Voštinár ani počas karantény nezaháľa a pracuje jedna radosť.  (Zdroj: TV JOJ)

Televízia JOJ s ním dokonca stihla odvysielať reláciu magazínu Nové bývanie a zároveň aj jednu nakrútiť a Voštinár tiež spoločne so štábom dotočil odovzdávanie bytu v relácii Nové bývanie dizajn. To už však pod rúškom, ktoré mu podľa vlastných slov prekáža kvôli hlbokým nádychom a okuliarom, ukrýval bradu.

Ako sme sa dozvedeli zo zdroja z televízie, Vlado je odhodlaný v móde neholenia sa vytrvať. Pre topky.sk vysvetlil, prečo sa takto rozhodol. „Športovci majú vrchol sezóny, kedy sa hrá o titul, ergo o úspech v sezóne. Volajú to Play off. No a hokejisti majú tradíciu, že sa v tomto období prestávajú holiť. Ja toto obdobie vnímam ako naše play off. Teda pomyselne hráme o úspech a chceme vyhrať. Tak som sa demonštratívne prestal holiť. Jednak preto, lebo to pod rúškom nie je vidieť a sám som zvedavý, ako budem vyzerať zarastený,“ vyjadril sa so smiechom. Naozaj plánuje bradu zhodiť, až bude po všetkom? A čo na toto jeho rozhodnutie hovorí manželka? „Oholím sa, až keď bude po „boji“. Pomaly si na seba pri pohľade do zrkadla zvykám a moja žena tiež,“ dodáva s úsmevom obľúbený moderátor.

Takto momentálne obľúbený moderátor Vlado Voštinár vyzerá. Bradu si plánuje neholiť dovtedy, kým nezvíťazíme nad koronou.
Zobraziť galériu (7)
Takto momentálne obľúbený moderátor Vlado Voštinár vyzerá. Bradu si plánuje neholiť dovtedy, kým nezvíťazíme nad koronou.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Vlado Voštinár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu