Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

KONEČNE KONIEC leta: Voštinár ho doslova NENÁVIDÍ!

Vlado Voštinár Zobraziť galériu (2)
Vlado Voštinár (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Školákom sa končia prázdniny a mnohí so smútkom konštatujú, že za chvíľku bude aj po lete. Moderátor Vlado Voštinár sa však raduje. Jednoznačne totiž nepatrí k milovníkom tohto ročného obdobia.

Ľudia sú rôzni a majú radi rôzne veci. Mnohí ale zrejme nepochopia, ako niekto nemôže mať rád leto. Lenže aj takí medzi nami existujú. 

A jedným z nich je jojkár Vlado Voštinár. Nie som úplne najletnejší typ, lebo nemám úplne rád, keď páli slnko a je veľmi teplo. V kuse sa potím, v kuse by som niečo pil, v kuse hľadám, kde sa schovám... načo to je?“ prezradil pre Top Star. 

KONEČNE KONIEC leta: Voštinár
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Letné horúčavy mu tak evidentne idú takzvane hore krkom. „Ja musím byť stále v chládku a potom je otázka: Načo je pre mňa leto? Keď som stále niekde skrytý pod stromom alebo niekde, kde to nepáli,” posťažoval sa. 

Jedným z dôvodov, prečo leto neobľubuje, je aj jeho bledší typ pokožky. Už po krátkom pobyte na slnku je totiž hneď červený. „Ja, keď aj idem niekde k vode, čo milujem, nemôžem tam byť dlho počas leta, lebo ja zhorím. Nie som ja dobrá partia na leto,“ vyhlásil na záver. 

Viac o téme: Vlado Voštinár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu