Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Náročné obdobie porotkyne Superstar: Rozvod, kilá navyše a... Zaháňala to nutelou!

Porotkyňa Superstar prešla náročným obdobím! Zobraziť galériu (9)
Porotkyňa Superstar prešla náročným obdobím! (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA – Vďaka novej sérii speváckej šou Superstar sa do povedomia Slovákov dostala česká herečka Patricie Pagáčová (31). U našich susedov je mimoriadne známa a obľúbená aj preto, že štrnásť rokov sa pravidelne objavuje na obrazovkách v seriáli Ulice. Momentálne sedí v porote, kde hodnotí nádejných spevákov. Aktuálne sa jej darí, no nie vždy mala takéto šťastné obdobie.

Porotkyňa zo Superstar Patricie Pagáčová bola donedávna pre Slovákov nie veľmi známa. Vďaka speváckej šou sa však už dostala do nášho povedomia. U našich susedov je však populárna a vyše štrnásť rokov je súčasťou seriálu Ulice. Ľudia tak mohli doslova sledovať jej dospievanie na obrazovke. „Ja som vyrástla ľuďom pred očami,“ povedala v relácii #tbt s Matúšom Krnčokom.

Galéria: Patricie Pagáčová v SuperStar

Sympatického moderátora hneď zaujímalo, či to pre ňu nebolo problematické, byť v pubertálnom veku na obraze. „Noo, a ja som k tomu všetkému ešte malá také obdobie, kedy som bola asi tak o 12 kíl tučnejšia, takže mi to dávali vyžrať. Nielen diváci. Čo nebolo úplne easy obdobie, pretože každá ženská, keď priberie, tak dúfa, že si to nik nevšimne a nieto ešte, aby sa to rozoberalo,“ priznala farbu Patricie.

Za všetkým pritom nebolo len to, že vždy usmievavá herečka prechádzala pubertou, ale tiež náročným obdobím v súkromí. „Rozchod a rozvod rodičov a také nie príliš fajn obdobia, ktoré som zažívala. Tak sa to prejavilo,“ vysvetlila, prečo sa na ňu kilá nabaľovali. Bola ako taká Bridget Jones. „Áno, a čím viac do mňa ľudia ryli, tým viac som ja jedla. U mňa to nemalo ten efekt, že teraz vám všetkým ukážem a schudnem. Nie, ja som prišla, zobrala si nutelu, lyžičku a...,“ opísala Paťa a naznačila vyjedanie.

Napriek tomu, že obdobie to pre ňu nebolo práve najľahšie, nemenila by. „Ja som rada, pretože si myslím, že ma to v mnohých veciach posilnilo a naučilo neriešiť toľko, čo ľudia riešia. Dôležité je to, ako sa cítiš ty sám a až v momente, keď som si povedala - kašlem na to, vylezte mi všetci na hrb, tak až v ten moment sa mi začalo dariť so sebou niečo robiť,“ priznáva dnes krásna a štíhla blondínka. Zároveň však tvrdí, že stále jej nie je celkom jedno, keď sa do nej niekto obúva. „To vie podľa mňa málokto. To vie podľa mňa Paľo Habera,“ dodáva s úsmevom.

Patricie Pagáčová bola hosťom Matúša Krnčoka v relácii #tbt. Porozprávala aj o období, keď mala o 12 kíl viac.
Zobraziť galériu (9)
Patricie Pagáčová bola hosťom Matúša Krnčoka v relácii #tbt. Porozprávala aj o období, keď mala o 12 kíl viac.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Patricie Pagačová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu