Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Napichaná exfarmárka má konečne frajera: Zbalila potetovaného kaderníka!

Napichaná ex-farmárka má konečne frajera! Zobraziť galériu (4)
Napichaná ex-farmárka má konečne frajera! (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Našpúlené a napichané pery, umelé riasy a provokačné fotky, ktoré sa len tak hemžili pohľadom na jej bujný dekolt. Tak sa svojho času prezentovala Martina Kovalčíková, súťažiaca z poslednej série markizáckej Farmy. Na statku síce veľa vody nenamútila a pôsobila skôr utiahnuto, no potom sa z nej vykľula poriadna dračica!

Vďaka Farme si Martina na svoje konto na Instagrame pripísala celkom slušný počet fanúšikov, tých potom začala zásobovať relatívne odvážnymi fotografiami. Po opustení statku si okrem toho nechala napichať pery, vrátila sa k extravagantnejšiemu spôsobu obliekania a jej profil sa len tak hemžil našpúlenými selfie-čkami či zábermi, kde nažhavení muži mohli obdivovať jej výstrih. 

Galéria: Martina Kovalčíková
Zdá sa však, že aktuálne je podobným príspevkom koniec. Medzi tými najnovšími sa totiž už takéto provokatívne fotky nenachádzajú. Vysvetlenie je zrejme celkom jednoduché. Temperamentná východniarka sa totiž pochválila novým partnerom. Aktuálne tvorí pár s tmavovlasým barberom (pánskym holičom pozn. red.) a zdá sa, že dvojici to spolu perfektne klape. 

Martina z Farmy má po svojom boku potetovaného fešáka.
Zobraziť galériu (4)
Martina z Farmy má po svojom boku potetovaného fešáka.  (Zdroj: Instagram M.K.)

FOTO Napichaná exfarmárka má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

„Už som ani nedúfala, že niekto taký príde. Ako sa hovorí, príde to vtedy, keď to najmenej čakáš. A dočkala som sa,” napísala spokojná bývalá farmárka k záberu, kde prvýkrát priznala lásku k potetovanému fešákovi. Odvtedy sa to zamilovanými zábermi na jej profile len tak hemží, no a snáď Martine šťastie konečne vydrží. 

Viac o téme: FarmaMartina Kovalčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu