Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Nové tetovanie Belohorcovej: Čarbanica na ruke, ale... Má skutočný význam!

Zuzana Belohorcová podľahla čaru tetovania. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Belohorcová podľahla čaru tetovania. (Zdroj: Instagram ZB)

MIAMI - Celé roky mala Zuzana Belohorcová (44) len jedno tetovanie - malý nápis na predlaktí ľavej ruky. V poslednom období však tejto permanentnej metóde skrášľovania tela podľahla oveľa viac. Za posledné týždne si dala urobiť už druhú kerku. Tá síce vyzerá ako čarbanica, no má skrytý význam. Vidíte ho tam?

Niekto si dá nápis či obrázok vytetovať len preto, že sa mu páči, no potom sú tu aj ľudia, pre ktorých má každé jedno tetovanie hlbší význam. Presne do tejto kategórie sa najnovšie radí aj bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová.

Galéria: Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek

Na sociálnej sieti Instagram sa totiž pochválila svojou najnovšou permanentnou ozdobou tela. Na biceps ľavej ruky si dala vytetovať niečo, čo pripomína čarbanicu, ktorá vznikla pri rozpisovaní zaschnutého pera. Má však hlbší význam.

„Mám pre vás hádanku, zlatíčka. Príde niekto z vás na to, čo vyjadruje moje nové tattoo?“ napísala k fotke Belohorcová. A jej fanúšikom sa rébus naozaj podarilo rozlúsknuť: „Vlasta, Zuzana, Salminka, Nevio a medzi tým EKG. To preto, že vám pre rodinu bije srdce.“ Páči sa vám?

Zuzana Belohorcová sa pochválila novým tetovaním.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Belohorcová sa pochválila novým tetovaním.  (Zdroj: Instagram Z.B.)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu