Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Slovenská snúbenica Maria Cimarra šokuje: Veľké prsia, macaté telo... Tehotná s hviezdou Skrytej vášne?!

Broňa Gregušová a Mario Cimarro Zobraziť galériu (5)
Broňa Gregušová a Mario Cimarro (Zdroj: Instagram B.G.)

LOS ANGELES - Slovenská modelka Bronislava Gregušová (27) sa do osvety ohľadom prevencie pred koronavírusom zapojila po svojom. Prostredníctvom sociálnej siete poslala do sveta video s jasným odkazom. Jej fanúšikov však zarazilo niečo iné. Je kráska tehotná?

Každý, kto má v dnešnej dobe na sociálnych sieťach aspoň aký-taký vplyv, sa momentálne snaží šíriť osvetu o tom, ako by sme mali bojovať proti nákaze vírusom COVID-19. Výnimkou nie je ani bývalá finalistka súťaže krásy Bronislava Gregušová. Tá natočila vtipné video, kde okrem štýlového respirátora a rukavíc predviedla i svoje tanečné pohyby. Odkaz bol jasný.

Galéria: Bronislava Gregušová a Mario Cimarro chystajú svadbu

 

Tehotenské krivky?

„Video slúži na pobavenie v tejto situácii a zároveň, čo je podstatnejšie, je odkaz! Chráňme nás! Chráňme seba! Chráňme náš domov!” napísala plavovláska na svojom Instagrame. Ľudí však viac ako jej výzva, či honosná záhrada s bazénom, zaujalo niečo iné. Kráskino telo sa akosi zmenilo.

Takýmito krivkami sa Bronislava Gregušová pýšila ešte vo februári.
Zobraziť galériu (5)
Takýmito krivkami sa Bronislava Gregušová pýšila ešte vo februári.  (Zdroj: Instagram B.G.)

Broňa, ktorá sa vždy pýšila dokonale štíhlou postavou, totiž predviedla poriadne bujné poprsie a chýbajúcu líniu pásu zakamuflovala dlhým svetrom obviazaným okolo tela. I kráskine ramená pôsobia akosi macatejšie. Zmeny si okamžite všimli aj jej obdivovatelia. „Nie ste vy tehotná???” spýtala sa na rovinu jedna z nich. „Zdá sa mi to alebo máš trosku väčšie bruško? V každom prípade veľmi ti to pristane,” skúsila už o čosi opatrnejšie druhá.

Ruku krásnej Bronislavy Gregušovej zdobí zásnubný prsteň.
Zobraziť galériu (5)
Ruku krásnej Bronislavy Gregušovej zdobí zásnubný prsteň.  (Zdroj: Instagram B.G.)

Broňa už dlhší čas žije po boku o dvadsať rokov staršieho herca Maria Cimarra (47), ktorého verejnosť pozná hlavne ako Juana Reyesa z telenovely Skrytá vášeň. Modelka a fešák si pravdepodobne padli do oka počas hercovej návštevy Slovenska a iskrenie prerástlo až do vážneho vzťahu. Dvojica sa dokonca koncom minulého roka zasnúbila a plánuje svadbu.

Bronislava Gregušová a Mario Cimarro sú spolu šťastní.
Zobraziť galériu (5)
Bronislava Gregušová a Mario Cimarro sú spolu šťastní.  (Zdroj: Instagram B.G.)

O krásnej Slovenke je známe, že detaily zo súkromia si pred verejnosťou stráži, a tak sa pochopiteľne k otázkam o tehotenstve zatiaľ nevyjadrila. Na to, či je naozaj v požehnanom stave, alebo za jej nové krivky môže spokojnosť v harmonickom vzťahu, si budeme musieť ešte chvíľu počkať.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#muzikalchallenge

Viac o téme: Bronislava GregušováMario Cimarro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu