Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Táto žena spôsobila na Slovensku ošiaľ: Aj po rokoch je jednoducho krásna!

Victoria Ruffo Zobraziť galériu (9)
Victoria Ruffo

MEXIKO - Keď sa na obrazovkách Slovenskej telvízie objavil počin Jednoducho Mária, vyvolalo to úplne šialenstvo. Išlo vôbec o prvú telenovelu v našich končinách a príbeh krásnej krajčírky so zatajeným dychom sledovali ženy, muži, deti, mladí, starí, dôchodcovia... Jednoducho všetci! Mexická herečka Victoria Ruffo, ktorá stvárnila ústrednú postavu, dnes slávi 58. narodeniny. Pozrite sa, ako vyzerá!

Victoria Ruffo sa narodila 31. mája 1962 v Mexiku. Má dve mladšie sestry a keď mala 11 rokov, jej rodičia sa rozviedli. Po skončení záklanej školy išla na pedagogickú nadstavbu. Peknú a talentovanú tmavovlásku však napokon zlákali filmové kamery. 

Galéria: Victoria Ruffo - krásna hviezda mexických telenoviel.
Jej herecká kariéra sa začala v roku 1980 a zahrala si približne v 15 telenovelách. Spomenúť možno počiny Jednoducho Mária, Macocha, Victoria, Víťazstvo lásky, či V mene lásky. 

Slovákom sa nepochybne vryla do pamäte práve telenovelou Jednoducho Mária. Išlo o prvú telenovelu na našich obrazovkách a žila ňou celá krajina. Zuzana Tlučková, ktorá ju dabovala, dokonca ziskala v roku 1994 ocenenie Žena roka. Za zmienku stojí, že STV-čka vtedy kúpila zo 150 len 52 častí. A tak sa Slováci ani nedozvedeli, ako Máriin príbeh vlastne skončil.     

Victoria Ruffo ako krajčírka Mária.
Zobraziť galériu (9)
Victoria Ruffo ako krajčírka Mária.

Hviezdy telenovely Jednoducho Mária.
Zobraziť galériu (9)
Hviezdy telenovely Jednoducho Mária.

Zaujímavé je, že rok po nakrúcaní tejto telenovely (v roku 1991) sa herečka vydala za syna svojej kolegyne - Eugenia Derbeza. Svokru z nej tak mala nielen pred kamerami, ale aj v reálnom živote. Aj napriek tomu, že mala dvojica spolu syna José Eduarda, po piatich rokoch sa rozviedli. 

V máji 2001 sa hviezda telenoviel vydala opäť. Jej vyvoleným sa stal politik Omar Fayad Meneses, ktorému porodila dvojičky.     

Victoria Ruffo v súčasnosti.
Zobraziť galériu (9)
Victoria Ruffo v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram)

Victoria Ruffo vyzerá aj po rokoch dobre.
Zobraziť galériu (9)
Victoria Ruffo vyzerá aj po rokoch dobre.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Victoria Ruffo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu