Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Český raper je v karanténe kvôli koronavírusu: Veľký strach o mamu... Nie je na tom najlepšie!

Český raper je v karanténe kvôli koronavírusu Zobraziť galériu (4)
Český raper je v karanténe kvôli koronavírusu (Zdroj: Instagram Marpo)

PRAHA - Počet prípadov nakazených koronavírusom sa stupňuje, české celebrity sa podľa všetkého správajú zodpovednejšie ako naše a svojim fanúšikom idú príkladom. Jedným z nich aj raper Marpo (35), ktorý sa po návrate z talianskych hôr rozhodol pre domácu karanténu. Strach má však o svoju mamu...

„Vyrazil som s deťmi na hory v čase, keď sa ešte toľko nedialo. Celá táto hystéria ohľadom CoronaPivoViru mi príde prehnaná. Vrátili sme sa aj dva dni pred rádoby karanténou, ale rovnako to dodržím, keďže Marcus a Mika (kolegovia z jeho skupiny) majú malé deti a Marcus povedal, že ma nechce štrnásť dní teraz vidieť,” vyjadril sa raper na sociálnej sieti. 

Galéria: Svetové hviezdy sa chránia proti koronavírusu
Raper Marpo zostal v dobrovoľnej karanténe.
Zobraziť galériu (4)
Raper Marpo zostal v dobrovoľnej karanténe.  (Zdroj: Instagram Marpo)

Zodpovedný chce byť aj pre zdravotný stav svojej maminy. „Nechcem si vziať na svedomie, že by sa, nedajbože, niekomu niečo stalo. Moja mama na tom nie je zdravotne najlepšie, a preto sa chcem vyhnúť kontaktu s ľuďmi. Hold, nedá sa nič robiť, ale nerád by som, keby som náhodou tú sr*čku mal a niekto zo mňa chcel robiť exemplárny prípad,” dodal Marpo, ktorý zároveň odkázal fanúšikom, že len čo to bude možné, odohrá aj naplánované koncerty. 

Viac o téme: KoronavírusMarpo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu