Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Modlím sa, aby ste zomreli na KORONAVÍRUS: Tento raper sa musel zblázniť!

Gucci Mane Zobraziť galériu (2)
Gucci Mane (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Poriadne nahneval verejnosť! Pandémia COVID-19 je téma, ktorou žije celý svet. Mnohí k nej pristupujú s veľkými obavami a rešpektom. Nájde sa však aj skupina jedincov, ktorí v súvislosti s koronavírusom vypustili z úst šokujúce vyjadrenia. A status, ktorý na sociálnych sieťach zverejnil raper Gucci Mane (40), k nim rozhodne patrí.

Gucci Mane možno v našich končinách nie je príliš známy. Na instagrame však má celkom slušnú fanúšikovskú základňu, ktorú tvorí zhruba 13 miliónov followerov. Tí zrejme veľmi dobre vedia, že raper má na konte viacero výstrelkov a nie je žiadne neviniatko. Kvôli problémom so zákonom dokonca istý čas pobudol za mrežami. 

Počas uplynulých dní na seba strhol značnú pozornosť. Nie však v pozitívnom slova zmysle. Za všetko môže poriadne netradičné veľkonočné pranie, ktoré Gucci Mane zverejnil na twitteri a instgrame „Modlím sa, aby moji hejteri zomreli na koronavírus,” napísal raper a pridal emotikon s rúškom na tvári.   

Gucci Mane viac nevysvetlil, prečo ho hejteri nahnevali tak, aby použil tieto šokujúce slová. Mnohí však pre to nemali pochopenia a zahrnuli ho drsnou kritikou. „Priať niekomu smrť? Ty si sa musel zblázniť,” znie jeden z komentárov. „Ja by som im prial, aby dlho žili a mohli mi závidieť moje úspechy. Radím ti, radšej ten hlúpy komentár vymaž,” reagoval istý raperov fanúšik. Čo si o jeho slovách myslíte vy?

Galéria: Gucci Mane
Gucci Mane a jeho kontroverzný status.
Zobraziť galériu (2)
Gucci Mane a jeho kontroverzný status.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Gucci Mane
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu