Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dráma na Českých levoch: Náhly kolaps Dagmar Havlovej (66)!

Dagmar Havlová Zobraziť galériu (4)
Dagmar Havlová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Včera večer sa u našich susedov konal ďalší ročník odovzdávania cien Český lev. Keď velkolepá udalosť skončila, hostia sa presunuli na afterparty, ktorá sa razom zvrtla na poriadnu drámu. Bývalá prvá dáma Dagmar Havlová (66) na žúrke náhle skolabovala!

Podľa českého Blesku sa Havlová na žúrke dobre zabávala v kruhu priateľov, v jeden moment jej však nečakane prišlo nevoľno.V uzavretom salóniku sa zrútila k zemi. Ľudia okolo nej, samozrejme, nič nenechali na náhodu, okamžite sa okolo nej zbehli a začali pomáhať. Bývalej prvej dáme sa po chvíli podarilo ako tak pozviechať, večeru plnému zábavy však bol koniec. 

Galéria: Dagmar Havlová

Dagmar Havlová v sobotu večer náhla skolabovala.
Zobraziť galériu (4)
Dagmar Havlová v sobotu večer náhla skolabovala.  (Zdroj: Profimedia)

Afterparty ale Dagmar neopustila sama. Odkráčat do auta musela v sprievode svojich priateľov, ktorí ju cestou podopierali. Vonku potom nasadla do limuzíny. Tá ju však podľa spomínaného portálu neodviezla do rúk lekárov, Havlová išla rovno domov. Nešlo pritom o prvý takýto prípad - na Českých levoch pred tromi rokmi zostalo nevoľno aj manželke Jiřího Bartošku, po ňu však vtedy prišla rovno záchranka. 

Viac o téme: Dagmar HavlováČeský lev 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu