Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalá prvá dáma Česka Havlová (67): Prekonala vraj koronvírus... Ehm, už pred rokom?!

Dagmar Havlová si myslí, že koronavírus mohla prekonať už pred rokom. Zobraziť galériu (4)
Dagmar Havlová si myslí, že koronavírus mohla prekonať už pred rokom. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Celý svet žije aktuálne v strachu zo zúriaceho koronavírusu. No hoci u nás a v susednom Česku sa objavili prvé potvrdené prípady až v marci, mnohí si myslia, že mohli nákazu prekonať už skôr. Bývalá prvá dáma Česka Dagmar Havlová (67) dokonca tvrdí, že si možno koronavírusom prešla už pred rokom!

Bývalá prvá dáma Česka Dagmar Havlová v podcaste hereckej kolegyne Terezy Ramba prezradila, že príznaky, ktoré sú aktuálne spájané s nebezpečným koronavírusom, mala aj ona a viacero jej kolegov. „Mala som to celý mesiac. Nedýchala som. Boli to skrátka rovnaké príznaky, o akých sa hovorí teraz,“ povedala Havlová.

Galéria: Dagmar Havlová

Záhadná choroba sa šírila medzi hercami, ktorí spoločne natáčali film Vlastnici. „My sme tam hrozne ochoreli,“ potvrdzovala slová Havlovej jej mladšia kolegyňa Tereza. Záhadná viróza sprevádzaná vysokými teplotami vtedy skolila aj Vojtu Kotka a ďalšiu hereckú kolegyňu. 

„Je dosť možné, že sme si tým prešli už pred rokom,“ zahlásila Havlová, čím narážala na aktuálne zúriaci koronavírus. „Nemohla som dýchať. Vôbec to nešlo samovolne,“ opisovala priebeh záhadnej choroby herečka. 

Viac o téme: Dagmar Havlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu