Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vylepšená Havlová: Ubrali jej aspoň 30 rokov!

Dagmar Havlová Zobraziť galériu (2)
Dagmar Havlová (Zdroj: Instagram DH)

PRAHA - Bývalá prvá dáma českej republiky Dagmar Havlová má síce už 67 rokov, no približne pred pol rokom objavila čaro Instagramu. Tam sa tiež pred pár dňami pochválila vylepšením, ktoré jej ubralo desiatky rokov.

Keď chce žena vyzerať mladšie, má v dnešnej dobe mnoho metód, ktoré môže využiť. Herečka a bývalá prvá dáma Českej republiky Dagmar Havlová sa udržiava tak, že na svoj vek príliš nevyzerá.

Galéria: Dagmar Havlová

V týchto dňoch sa však rozhodla vyskúšať ešte jeden spôsob – úplne bezbolestný a bez návštevy estetickej kliniky. Keďže už asi pol roka má účet na sociálnej sieti Instagram, skúsila to cez aplikáciu na úpravu fotiek. A tá jej ubrala minimálne tridsať rokov. Na upravenej fotografii Dagmar tak trochu pripomína modelku Elizabeth Hurley. 

Havlová sa však rozhodne drží pri zemi a záber zverejnila aj s pôvodnou snímkou, z ktorej vznikol. „To sú vymoženosti! A ešte mi dali modré oči,” okomentovala výsledok, ktorý bude zrejme ojedinelý a herečka pravdepodobne nezačne svoj profil zahlcovať samými "vyfiltrovanými" fotografiami. 

Vylepšená Havlová: Ubrali jej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram DH)

Viac o téme: Dagmar Havlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu