Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ranný TRAPAS v Teleráne: Do Markízy zavolal manžel "vulgárnej" diváčky... Šokujúce vysvetlenie incidentu!

Do Markízy zavolal manžel diváčky Zobraziť galériu (4)
Do Markízy zavolal manžel diváčky (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Dnes ráno boli diváci Telerána svedkom nečakaného, zato mimoriadne vtipného incidentu. Moderátorke Lenke Šóošovej a Darovi Richterovi rovno v živom vysielaní vynadala neznáma žena, ktorej zatelefonovali s tým, že mala šancu vyhrať 2500€. V priebehu len pár hodín sa všetko vysvetlilo, toto bol dôvod jej reakcie!

Keď diváčke zatelefonovali a ona mala zdvihnúť s vopred daným heslom, moderátori zostali sklamaní. Pani totiž nepovedala slovo, ktoré mala, a tak sa musela zaobísť bez výhry. „Dobré ráno! Tu Lenka a Daro z Telerána, mali sme pre vás 2500 eur, ale to by ste museli zdvihnúť s inými slovami, s tým naším heslom, škoda,” okomentoval to Richter.

Galéria: Teleráno

Niekto vedľa ženy na druhej strane linky sa zrejme spýtal, kto jej volá, no a tá nevedomky zareagovala rovno do priameho prenosu. „Voľakto mi volá neznámy, neviem. Voľáky ko**ot sa so mnou zahráva,” rozčúlila sa diváčka a moderátorskú dvojicu tým poriadne šokovala. Z videa z Telerána sa okamžite stal virál a rýchlosťou blesku sa začalo šíriť naprieč sociálnymi sieťami. Televízia Markíza následne kontaktovala manžela spomínanej diváčky, aby vysvetlil, čo sa reálne stalo.

Lenka s Darom zostali po reakcii diváčky v poriadnom šoku.
Zobraziť galériu (4)
Lenka s Darom zostali po reakcii diváčky v poriadnom šoku.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Diváčke totiž v ranných hodinách volal neznámy volajúci z utajeného čísla už sedemkrát bez toho, aby sa ozval. V čase, keď jej volali moderátori, netušila, že je v živom vysielaní a telefonát z Markízy považovala za ďalší nemiestny žart,” informovala televízia na svojom webe telerano.markiza.sk, aby celý incident uviedla na správnu mieru. Neznáma pani si však ťažkú hlavu z trapasu robiť naozaj nemusí, tisíckam ľudí vtipne spestrila štart do nového dňa, a to sa predsa počíta!

Viac o téme: Teleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu