Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

EXKLUZÍVNE FOTO Molnárová po rozchode s Malachovským: Odišla z domu... Noc s bývalým vyšetrovateľom Gorily!

EXKLUZÍVNE FOTO Molnárovej! Zobraziť galériu (8)
EXKLUZÍVNE FOTO Molnárovej!

BRATISLAVA - Začiatkom decembra minulého roka sa prevalila informácia, že Sväťo Malachovský (47) s jeho manželkou Petrou (33) majú rok po svadbe obrovskú krízu. Vzťah nezachránili ani ich dve deti Timo a Marko. Mladšieho syna pritom blondínka priviedla na svet len v septembri minulého roka. Aktuálne to však vyzerá tak, že pani Malachovská na deti sama nezostala. Topkám sa podarilo zistiť, že minimálne jednu noc u nej trávil vysokopostavený muž!!

Keď Petra odišla od Sväťa, vrátila sa do bytu v Rači, potom začala bývať v bytovke v Slovenskom Grobe. Neďaleko od bytu svojej sestry Lucie, ktorá tam žije s manželom. Aj popri starostlivosti o dvoch synčekov sa plavovláska stíha venovať práci. Vo štvrtok večer hrala v Radošinskom divadle Jánošíka, odtiaľ sa ponáhľala domov za svojimi ratolesťami do nového obydlia. 

VŠETKY FOTO nájdete v našej galérii:

Galéria: Petra Molnárová s Marek Gajdoš

Petra Molnárová trávi čas s Marekom Gajdošom
Zobraziť galériu (8)
Petra Molnárová trávi čas s Marekom Gajdošom  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

V piatok sa s cigaretkou v ruke niekoľkokrát objavila na svojom balkóne, neskôr s jedným synom odišla. Večer sa však vrátila domov a potom sama už nebola. Pred jej domovom stálo auto s pezinskou značkou. Na balkóne za tmy už nestála sama, spoločnosť jej robil muž. Ten istý, ktorý z jej bytu odišiel až ráno a nasadol do spomínaného vozidla s pezinskou špz-kou a jeho auto bolo pred bytom aj v ranných hodinách. Od herečky odišiel až po deviatej, ešte predtým ich však aj so starším synom Petry bolo opäť vidieť spoločne na balkóne. 

EXKLUZÍVNE FOTO Molnárová po
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Tajomný neznámy však v skutočnosti vôbec nie je neznámy. Ide o Mareka Gajdoša, bývalého šéfa vyšetrovacieho tímu Gorila, ktorý aktuálne pôsobí ako náčelník bratislavskej metskej polície. Od Petry neodišiel ďaleko. Presunul sa len o kúsok ďalej, kde býva. Presne v tej istej bytovke ako Petrina sestra Lucia. Auto herečky tam bolo vídať častejšie, no keďže tam býva aj jej dvojička, nie je isté, u koho z nich a kedy svoj čas trávila. 

Mimochodom, ako sa nám podarilo zistiť, Marek, na rozdiel od Petry, vraj žiadne rodinné záväzky nemá. K celej situáci sme, samozrejme, oslovili samotnú herečku aj Gajdoša. Keď sme sa ho spýtali, či je na základe informácií a fotografií, z ktorých vyplýva, že s ňou trávi čas, možné považovať Molnárovú za jeho novú partnerku, vzťah vyvrátil „Nie je to pravda. Poznám sa predovšetkým s jej mamou, ktorej pomáha so zariaďovaním bytu," napísal nám. Petra na náš telefonát nereagovala a na rovnakú otázku v správe zatiaľ neodpovedala. 

 

Viac o téme: Sväťo MalachovskýPetra Malchovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu