Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakané gesto Leoša Mareša: Venuje státisíce na charitu v zahraničí... Chce podporiť TOTO!

Leoš Mareš sa opäť rozhodol pomáhať. Zobraziť galériu (4)
Leoš Mareš sa opäť rozhodol pomáhať. (Zdroj: Tv Nova)

AUSTRÁLIA - Moderátor a spevák Leoš Mareš opäť ukázal, že má napriek obrovskej popularite srdce na správnom mieste. Rozhodol sa totiž finančne prispieť na pomoc s rozsiahlymi požiarmi, ktoré vyčíňajú v Austrálii. Neváhal pritom zapojiť verejnosť.

Český moderátor Leoš Mareš a jeho manželka Monika sa opäť vybrali do zahraničia, a to až do ďalekej Austrálie. Zachcelo sa im totiž pozrieť si prestížny tenisový turnaj Australian open, kde momentálne svoje výkony dokazujú aj české tenistky – Bára Strýcová, Petra Kvitová a Karolína Plíšková.

Leoš Mareš je s manželkou Monikou v Austrálii.
Zobraziť galériu (4)
Leoš Mareš je s manželkou Monikou v Austrálii.  (Zdroj: Instagram LM)

Práve tu sa v Leošovej hlave zrodila zaujímavá myšlienka. Spolu s manželom Karolíny Plíškovej Michalom Hrdličkom zosnovali plán, že raketu, s ktorou Karolína vyhrala zápas, ponúknu do verejnej dražby. Vyvolávaciu cenu stanovil sám Leoš na 50-tisíc českých korún a prostredníctvom sociálnych sietí mohli ďalej cenu zvyšovať jeho sledovatelia. K rakete navyše Mareš a Karolína prihodili dve vstupenky do players boxu Karolíny Plíškovej na Wimbledon.

Svoju víťaznú raketu do dražby venovala tenistka Natália Plíšková.
Zobraziť galériu (4)
Svoju víťaznú raketu do dražby venovala tenistka Natália Plíšková.  (Zdroj: Instagram L.M.)

Galéria: Leoš Mareš

Moderátor sa rozhodol, že výťažok z tejto spontánnej dražby poputuje práve do Austrálie na pomoc boju proti požiarom, ktoré krajinu sužujú už dlhé týždne. Nápad sa ľuďom zapáčil a ceny stúpali závratnou rýchlosťou. Majiteľom rakety sa napokon stal sympatický mladík Filip, ktorý za ňu neváhal vytiahnuť z vrecka až 260-tisíc českých korún.

Leosš Mareš sa rozhodol výťažok z dražby venovať na uhasenie požiarov v Austrálii.
Zobraziť galériu (4)
Leosš Mareš sa rozhodol výťažok z dražby venovať na uhasenie požiarov v Austrálii.  (Zdroj: Instagram L.M.)

Keďže nejde zrovna o zanedbateľnú sumu, moderátor sa s mladíkom spojil, aby sa presvedčil, či si je istý, že sa chce takejto sumy naozaj vzdať. Zdá sa však, že výherca na to má a o svojej investícii je presvedčený. „Mrknem na Wimbledon, snáď na mňa za pol roka s tými lístkami nezabudnú," podpichol Filip. Zároveň však priznal, že má z tohto príspevku dobrý pocit. Snáď aj táto čiastka pomôže konečne uhasiť ničivé plamene u protinožcov.

Viac o téme: Leoš Mareš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu