Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Poplach v JOJke: Takmer im podpálil štúdio!

V štúdiu šou Moja mama varí lepšie ako tvoja takmer došlo k požiaru. Zobraziť galériu (6)
V štúdiu šou Moja mama varí lepšie ako tvoja takmer došlo k požiaru. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Stačí chvíľka nepozornosti a nešťastie je na svete! To sa stalo aj počas natáčania jojkárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Dvojica kuchárov totiž pri svojom recepte využila aj takzvanú udiacu pištoľ. Tú označili za maximálne bezpečnú, ale... Takmer ňou podpálili štúdio!

Tento týždeň si v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja zmerajú sily Martin a Tomáš proti Petrovi a Mirovi. Prvá zo spomínaných dvojíc dnes večer pripraví pečený zeler s foie gras. Hoci ide len o predjedlo, recept pozostáva z veľkého množstva komponentov a pri jeho príprave sa musia použiť aj nie práve najbežnejšie pomôcky. 

Jednou z nich je aj udiaca pištoľ, ktorou musia zaúdiť hrozienka. „Túto udiacu pištoľ môžeme použiť pokojne doma, nehrozí nič,“ povedal Tomáš. No hneď po vyslovení tejto vety zafungoval Murphyho zákon a kuchár takmer podpálil štúdio. Rozpálenú flambovaciu pištoľ totiž položil na dosku a nechal ju horieť. Po celý čas oheň šľahal priamo na telo luxusného mixéra, ktorý začal odrazu horieť.

Pri príprave pečeného zeleru s foie gras musel kuchár využiť aj udiacu pištoľ.
Zobraziť galériu (6)
Pri príprave pečeného zeleru s foie gras musel kuchár využiť aj udiacu pištoľ.  (Zdroj: TV JOJ)

Kým si to prítomní všimli, už bolo všade cítiť poriadny plastový smrad. „Pozor, horí! Horí termomix!“ kričal moderátor Milan Junior Zimnýkoval. „Keď som videl, že horí ten mixér, tak ma zalial pot a vravím si, tak som si zarobil...“ povedal na záver vystresovaný Martin.

Flambovacia pištoľ podpálila luxusný mixér.
Zobraziť galériu (6)
Flambovacia pištoľ podpálila luxusný mixér.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Moja mama varí lepšie ako tvoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu