Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

To vážne?! Po excesoch berie Dominika Gottová manžela na milosť!

Dominika Gottová vzala Tima na milosť! Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová vzala Tima na milosť! (Zdroj: Facebook T.T./Profimedia)

PRAHA – Po tom, ako prišla o otca, v živote Dominiky Gottovej (46) nastala aj ďalšia prevratná zmena. Po všetkých excesoch, čo jej spôsobil manžel Tomi Tolkki (53), od neho odišla a z Fínska sa presťahovala do Čiech. Našiel si milenku, klamal, do médií rozhlasoval kde-čo a ešte ju aj zadlžil. Napriek tomu má dcéra zosnulého zlatého slávika dobré srdce a fínskeho mužíčka vzala na milosť.

Dominika Gottová sa rozhodla po všetkých problémoch, ktoré vyrobil jej manžel Timo Tolkki, od neho raz a navždy odísť. Odsťahovala sa z Fínska, odkiaľ ju priviezol na aute jej kamarát a zakotvila napokon v Čechách. Teraz je naporúdzi svojej mame a žije momentálne u kamarátov, s ktorými strávila aj Silvester. Dcéra slávneho speváka, ktorý podľahol v októbri ťažkej chorobe, sa pevne rozhodla, že sa rozvedie.

Timo Tolkki narobil excesov až-až.
Zobraziť galériu (5)
Timo Tolkki narobil excesov až-až.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Po tom, čo sa vrátila späť do rodného Česka, si dokonca zmenila aj telefónne číslo, aby mala od muža pokoj. V decembri s ním prerušila všetky kontakty. A nikto sa tomu nečudoval po tom, čo vykrikoval do médií, aké jej narobil dlhy, vymýšľal si hlúposti a dokonca si nasťahoval do domu milenku z Mexika. No teraz dcéra slávneho otca mení rétoriku a vzala Tima na milosť.

„Zaujíma ma, ako sa mu darí a či je to už lepšie. A Timovi je teraz lepšie, čo z neho aj cítim a robí mi to radosť,“ vyjadrila sa Gottová pre český Blesk. Timo dokonca dostal jej nové číslo. „Prestal s tými klamstvami, čo rozkrikoval do médií – napríklad, že sme sa stravovali s bezdomovcami! A to bola tiež moja podmienka pre to, aby som mu dala nové telefónne číslo. Hovorí so mnou pekne, má radosť, že sa mi teraz v Česku darí,“ hovorí Dominika.

Hoci ho vzala na milosť a už s Tolkkim komunikuje cez telefón, vrátiť sa k nemu rozhodne neplánuje. Zato on má v pláne prísť Dominiku pozrieť. Podľa vlastných slov s tým najstaršia dcéra Karla Gotta problém nemá, no pod podmienkou, že sa bude Timo chovať slušne. „Ale trvám si na všetkom, hlavne na tom, že zostávam v Česku a že sa do Fínska za ním vracať nebudem. Manželstvo s ním chcem kvôli dlhom, ktoré vysekal, ukončiť,“ tvrdí nekompromisne. A ako sama hovorí, momentálne je šťastná a spokojná, tak na čo sa opäť vracať do jamy levovej? Jedno je však isté – ak bude Timo sekať dobrotu, môže byť medzi nimi aspoň priateľský vzťah.

Dominika Gottová si pri Timovi Tolkkim prežila svoje.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová si pri Timovi Tolkkim prežila svoje.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Viac o téme: Dominika GottováTimo Tolkki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu