Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vianoce známej moderátorky: Štedrý deň v práci a bez manžela... Neuvidia sa ani ďalší deň!

Vianoce strávi v práci. Zobraziť galériu (8)
Vianoce strávi v práci. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Patrí medzi stálice verejnoprávnej televízie a v súkromí žiari šťastím po boku svojho manžela Robberta. Hana Overweter Rapantová (45) sa pred tromi rokmi vydala za podnikateľa z Holandska. Keďže obaja majú prácu vo svojej domovine, pendlujú hore-dolu a dosť času trávia od seba. A rovnako aj počas tohtoročných Vianoc.

Moderátorka Hana Rapantová je už niekoľko rokov stálicou na obrazovkách RTVS, kde má svoj program. „Ja mám už deviaty rok svoju pravidelnú reláciu každý týždeň. Volá sa to On air, je to taký programový týždenník o tom, čo RTVS pre svojich divákov a poslucháčov pripravuje,” povedala nám. Okrem toho ju pravidelne počuť aj z éteru Slovenského rozhlasu a z času na času odmoderuje aj nejakú tú akciu.

Známa moderátorka strávi Vianoce v práci: Štedrý deň bez manžela!
A pracovné bude mať tmavovláska aj Vianoce, keďže na Štedrý deň opäť venuje svoj čas robote. Urobí tak už po niekoľký raz. „Ja tým, že som vlastne od devätnástich rokov v médiách, tak ja som bola vždy zvyknutá, prakticky celý svoj profesijný život 24. decembra s malými výnimkami pracujem,” prezradila nám, pričom dodala, že ani tento rok nebude výnimkou a dokonca si služby berie dobrovoľne.

„Pretože už navečer viem byť doma,” objasnila pre topky.sk svoje prosté rozhodnutie. Keďže je však vydatá za Robberta, ktorý je v Holandsku, zaujímalo nás, ako budú tráviť Vianoce. „Holanďania veľmi dvadsiaty štvrtý december neoslavujú. Oni majú ten najväčší sviatok dvadsiateho piateho. Tento rok to máme tak, že ja budem teda v práci, môj manžel dvadsiateho piateho so svojou maminou oslávi a so svojou rodinou v Holandsku a dvadsiateho šiesteho už budeme spolu,” opísala Hana.

Hoci teda na Štedrý večer nebude so svojou láskou, vynahradia si to už na druhý sviatok vianočný a dva dni nato sa vyberú športovať. „Už dvadsiateho ôsmeho odchádzame a ideme na lyžovačku,” uzatvára moderátorka s tým, že sa už veľmi teší.

Hana Rapantová sa s manželom Robbertom uvidí až druhý sviatok vianočný.
Zobraziť galériu (8)
Hana Rapantová sa s manželom Robbertom uvidí až druhý sviatok vianočný.

Viac o téme: Hana Rapantová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu