Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Manžel Dominiky Gottovej pije ako dúha: Trápne statusy na sociálnej sieti a... Hurá za milenkou do Mexika!

Manželstvo Dominiky Gottovej a Tima Tolkkiho je v troskách. Zobraziť galériu (7)
Manželstvo Dominiky Gottovej a Tima Tolkkiho je v troskách. (Zdroj: Facebook T.T.)

HELSINKI - A je to tu! Po nespočetných prešľapoch svojho manžela Tima Tolkkiho (53) sa Dominika Gottová (46) rozhodla pre návrat do Česka. Len pár hodín po jej odchode sa Timo "rozrozprával" na svojom Facebooku. A nie je sa čím chváliť...

Gottová dala svojmu manželovi, fínskemu hudobníkovi Timovi Tolkkimu, už mnoho šancí na nový začiatok. Jej pohár trpezlivosti však pretiekol po tom, ako objavila list od exekútora, ktorý informoval o 6-mesačnom dlhu na nájomnom a hrozbe vysťahovania manželov z prenajatého bytu vo Fínsku. Dominika si nakoniec narýchlo zbalila to najnutnejšie a s pomocou kamaráta z Čiech sa vrátila naspäť do rodnej krajiny.

Dominika Gottová už je naspäť v Česku.
Zobraziť galériu (7)
Dominika Gottová už je naspäť v Česku.

Jeden by si pomyslel, že odchod manželky zoberie Timo ako zdvihnutý prst a bude sa snažiť situáciu napraviť. Opak je však pravdou. Timo sa od Gottovej odchodu utápa v alkohole a svoje srdce si vylieva pred celým svetom priamo na svojom facebookovom profile. Na to, čo napíše, si pozor vôbec nedáva.

Niektoré z jeho statusov totiž vôbec nedávajú zmysel. Zareagovali na ne aj niektorí z Timových priateľov a snažia sa mu aspoň prostredníctvom internetu dohovoriť. „Alkohol vie ovplyvniť aj moju gramatiku,” píše s humorom jeden z nich. Ostatní však zobrali situáciu vážnejšie. „Choď si ľahnúť, Timo. Je čas prestať piť,” dohovárajú mu.

Timo Tolkki sa po odchode Dominiky Gottovej naďalej utápa v alkohole.
Zobraziť galériu (7)
Timo Tolkki sa po odchode Dominiky Gottovej naďalej utápa v alkohole.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Timo však, zdá sa, neprestáva na svojom profile "tvoriť" a aj po vytriezvení spriada šialené plány. „Čoskoro pricestujem do Mexika, môže ma niekto od 6. 12. ubytovať?” píše. A vyzerá to, že Timo si Mexiko nevybral náhodne. Práve tam totiž žije jeho mladá milenka Claudia, s ktorou ich údajne v posteli prichytila sama Dominika. Spoznať sa mali počas Timovho turné po Južnej Amerike.

Timo Tolkki sa fotografiou svojej milenky pochválil aj na Facebooku.
Zobraziť galériu (7)
Timo Tolkki sa fotografiou svojej milenky pochválil aj na Facebooku.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Timo by mal odletieť už dnes v noci. A kým niektorí jeho priatelia sú z návštevy nadšení, iní sa ho snažia prehovoriť, aby zachoval chladnú hlavu, prestal piť a zostal pekne doma. Zdá sa však, že Timovi zachýbala práve jeho 24-ročná milenka. „Zložil som ďalšiu pieseň pre moju priateľku Claudiu Pearl, nazval som ju Krásna duša... a ona ňou skutočne je...” rozcítil sa Timo dnes ráno.

Milenke Claudii zložil Timo Tolkki aj pieseň.
Zobraziť galériu (7)
Milenke Claudii zložil Timo Tolkki aj pieseň.  (Zdroj: Facebook T.T.)

No, uvidíme či nakoniec odletí a za turbulentným 19-ročným vzťahom s dcérou Karla Gotta (†80) tak spraví definitívnu bodku.

Viac o téme: Dominika GottováTimo Tolkki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu