Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda markizáckych Oteckov priznala vzťah: Randí s kolegom!

Dominika Kavaschová je opäť zaľúbená! Zobraziť galériu (8)
Dominika Kavaschová je opäť zaľúbená! (Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA – Slovenskej herečke ide karta. V minulosti ju vystrelila na výslnie úloha v seriáli Chlapi neplačú, kde si zahrala hlavnú postavu, teraz sa pravidelne objavuje v Oteckoch. Dominika Kavaschová (30) má však šťastie aj v súkromí. Našla totiž lásku v náručí svojho hereckého kolegu Daniela Fischera (32).

Svoj vzťah priznala v rozhovore pre Eurotelevíziu. Kým doposiaľ si ju každý spájal s hercom Lukášom Dózom či Richardom Autnerom, teraz je tomu koniec. Sympatická herečka totiž našla lásku po boku ďalšieho herca. Čím to je, že Dominikini partneri sú stále z jej brandže? „Nemala som tu iné zázemie priateľov, iba tých zo školy a z divadla, teda z našej brandže,“ vyjadrila sa Kavaschová.

Dominika Kavaschová našla šťastie po boku hereckého kolegu.
Zobraziť galériu (8)
Dominika Kavaschová našla šťastie po boku hereckého kolegu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Tentokrát jej do oka padol herecký kolega, ktorý sa aktuálne objavuje na obrazovkách televízie JOJ, Daniel Fischer. „Myslím si, že každému človeku vyhovuje niečo iné. A keď sa zamiluje, je jedno, či je to kolega alebo lekár, alebo smetiar. Ide o to, ako si tí dvaja rozumejú a vedia spolu fungovať,“ hovorí zamilovaná herečka.

Jej srdce si napokon získal Daniel, ktorý bol na škole jej spolužiak a poznajú sa desať rokov. Sama tvrdí, že jej nikdy nenapadlo, že sa zamiluje práve do spolužiaka. Medzi nimi bolo vždy kamarátske puto. No podľa slov herečky je práve o tom život. Láska si nevyberá a príde vtedy, keď to od nej najmenej čakáme.

Čím ju však Fischer očaril, že sa priateľstvo napokon zmenilo na vzťah? „Spája nás láska, ktorá je veľmi čistá, priateľská, bezproblémová a slobodná. Je to môj priateľ, môj blízky, moja opora a človek, ktorému absolútne verím. Je to človek, s ktorým sa veľa smejem a pri ktorom sa cítim veľmi spokojne,“ rozplýva sa Dominika nad svojím partnerom.

Srdce Dominiky Kavaschovej si získal herec Daniel Fischer.
Zobraziť galériu (8)
Srdce Dominiky Kavaschovej si získal herec Daniel Fischer.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Dominika KavaschováDaniel Fischer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu