Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Petraník v spoločnosti s frajerom, Nízlovej vymakané bruško aj SEXI Haydu v sieťke!

Spevák Jakub Petraník prišiel do spoločnosti s priateľom, Veronika Krúpa Nízlová predviedla vypracované bruško a Karin Haydu nahodila sexi outfit. Zobraziť galériu (8)
Spevák Jakub Petraník prišiel do spoločnosti s priateľom, Veronika Krúpa Nízlová predviedla vypracované bruško a Karin Haydu nahodila sexi outfit. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V uplynulom týždni sa v slovenskom šoubiznise konalo viacero akcií. Na jednu z nich priviedol slovenský spevák Jakub Petraník (30) aj svojho priateľa Petra. Polovica z dua TWiiNS Veronika Krúpa Nízlová (33) predviedla v krátkom crop tope vypracované bruško a herečka Karin Haydu (42) sa nahodila do super zvodného oufitu. Krátke nohavice totiž doplnila sexi sieťovanými pančuškami. Aha, ako im to pristalo!

Jakub Petraník nedávno verejne prehovoril o svojej orientácii - priznal, že má priateľa. „A tak som si povedal, že by som hrozne chcel ukázať ľuďom, že homosexuál nie je len človek, ktorý chodí na podpätkoch a takíto tí zvláštni ľudia, ktorých oni (politici, pozn. red.) prezentujú. Samozrejme, treba rešpektovať všetko, ale homosexuál je normálny človek, ktorý ide ráno do práce, má svoje záľuby a nekradne ľuďom deti,“ povedal pre Topky.sk nedávno Jakub. 


Slovenský spevák otvorene o homosexualite: Ako sa to dozvedeli jeho rodičia a... Nerobte z nás strašiakov!


A svojho partnera pred verejnosťou vôbec neskrýva, práve naopak. Hudobníka sprevádzala jeho polovička aj pred pár dňami na jednej zo šoubiznisových akcií. Pozrite, ako to Jakubovi a Petrovi spolu pristane!

Jakub Petraník (vpravo) prišiel do spoločnosti v sprievode svojho priateľa Petra (v strede).
Zobraziť galériu (8)
Jakub Petraník (vpravo) prišiel do spoločnosti v sprievode svojho priateľa Petra (v strede).  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pozornosť v spoločnosti pútala aj Veronika Krúpa Nízlová, ktorá sa napriek chladnejšiemu počasiu nahodila do odvážneho módneho kúsku. Obliekla si totiž krátky rolák, ktorý odhaľoval jej vypracované bruško. Speváčka sa v poslednom období pýši množstvom fitness fotiek a makanie vo posilňovni evidentne prináša svoje ovocie. 

Veronika Krúpa Nízlová má bruško, ktorým sa rozhodne môže chváliť.
Zobraziť galériu (8)
Veronika Krúpa Nízlová má bruško, ktorým sa rozhodne môže chváliť.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Za zmienku bez pochýb stojí aj herečka Karin Haydu, ktorá vyzerá tip-top za každých okolností. Tentokrát sa však nahodila do slušivého kostýmčeku s krátkymi nohavicami. Stačilo pridať topánky na vysokom podpätku a sieťované pančuchy a známa Slovenka svojím sexi vzhľadom vyrážala dych. Veď uznajte sami!

Karin Haydu vyzerala v sieťovaných pančuchách super sexi.
Zobraziť galériu (8)
Karin Haydu vyzerala v sieťovaných pančuchách super sexi.  (Zdroj: Jan Zemiar)


Hlboký výstrih a tam... B(.)(.)MBY: Czoborovej (52) sa do očí nepozriete!


Viac o téme: Karin HayduJakub PetraníkVeronika Krúpa Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu