Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dráma v rodine Felixa Slováčka a Dády Patrasovej: Po rozvodových ťahaniciach... Zhubný nádor a chemoterapie!

Dcéra Dády Patrasovej a Felixa Slováčka, Anička, musí podstúpiť chemoterapie. Zobraziť galériu (5)
Dcéra Dády Patrasovej a Felixa Slováčka, Anička, musí podstúpiť chemoterapie. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Už dlhých 5 rokov sa v českom šoubiznise rieši vzťah Felixa Slováčka (76) a jeho stále zákonitej manželky Dády Patrasovej (63). Hudobník ju totiž po celý ten čas verejne podvádza s o 40 rokov mladšou milenkou Luciou Gelemovou (36). Aktuálne však bizarné problémy v rodine zatienili tie skutočné - zdravotné. Ich dcére Aničke (24) totiž lekári našli zhubný nádor. Čakajú ju chemoterapie!

Anička Slováčková si hrčku v prsníku našla už pred tromi rokmi. Vtedy jej lekári diagnostikovali nezhubný nádor. Nešťastie sa však teraz zopakovalo a, bohužiaľ, tentokrát nemalo pozitívne rozuzlenie. Pred tromi týždňami totiž dcére Felixa Slováčka a Dády Patrasovej lekári diagnostikovali zhubný nález.

Plavovláska, našťastie, od poslednej skúsenosti s hrčkou bola pod pravidelným lekárskym dozorom. A tak nádor objavili včas. „Nie som v priamom ohrození života. Lekári začali okamžite s liečbou. Pred sebou mám chemoterapie a ďalšie veci... Najskôr sa to chirurgicky vyberie, ale to zatiaľ presne neviem,“ priznala pre český portál eXtra.cz Slováčková.

„Viem len to, že ma to nijako neobmedzuje robiť svoju prácu. Neruším svoje pracovné záväzky, idem v rovnakom režime ako predtým. Snažím sa s tým vysporiadať tak, že to vyliečim prácou,“ netají svoje úmysly Anička. A prácu neplánuje obmedziť ani do budúcna. „Milujem ju a je to to, čo mi dodáva silu a napĺňa ma.“

Tak snáď herečkini rodičia aspoň nateraz zakopú vojnovú sekeru a budú v týchto ťažkých chvíľach svojej dcére tou najväčšou oporou. Verejné prepieranie súkromia jej rodičov by aktuálne Aničke určite nepomohlo... Prajeme veľa zdravia a skoré uzdravenie!

Viac o téme: Felix SlováčekDáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu