Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

A DOSŤ! Patrasová už o darčeky od Felixa nestojí: Zbavila sa briliantov aj zlata!

Dáda Patrasová dala zlato a brilianty od Felixa Slováčka preč. Zobraziť galériu (7)
Dáda Patrasová dala zlato a brilianty od Felixa Slováčka preč. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Vzťah Dády Patrasovej (63) a Felixa Slováčka (76) patrí jednoznačne k tým najbizarnejším v našom šoubiznise. Hudobník tmavovlásku už roky verejne podvádza a napriek tomu sú stále oficiálne manželmi. Aj moderátorka je však vo vzťahu, a tak už o darčeky od svojho nepodareného manžela nestojí. Zlato a brilianty dala preč!

Dáda Patrasová sa pochválila novým šperkom, ktorý dostala od svojho talianskeho priateľa Vita. Ide o zlatý prsteň so smaragdom. Zrejme aj preto sa rozhodla, že šperky od svojho stále zákonitého manžela už definitívne nosiť nechce. „Sú krásne a nosila som ich rada. Teraz je čas, aby odpočívali,“ prehovorila pre Aha!

Dáda Patrasová na ruke nosí už iba smaragdový prsteň od priateľa Vita.
Zobraziť galériu (7)
Dáda Patrasová na ruke nosí už iba smaragdový prsteň od priateľa Vita.  (Zdroj: Instagram D.P.)

Tá za roky spolužitia s Felixom Slováčkom dostala briliantové prstene, náramky a retiazky v hodnote státisícov českých korún. Najdrahší kúsok stál až 190 tisíc českých korún, čo je v prepočte vyše 7,5 tisíca eur. No všetko teraz z rúk zložila a na neurčito odložila do bezpečia sejfu. Aktuálne sa tak na ruke hrdí len šperkom od svojho priateľa. 

„Pripomína mi Vita na každom kroku, takže som v duchu stále s ním. Je pozorný, denne volá, píše a ešte umiestňuje fotografie na môj Instagram. Baví ho to,“ prezradila Patrasová, ktorá so svojím priateľom nemôže byť toľko, koľko by chcela. Kvôli práci nemá veľa času, aby za ňou z Kalábrie cestoval. Naposledy boli spolu na prelome roka. 

Viac o téme: Felix SlováčekDáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu