Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Za laškovanie pod perinou kruto zaplatí: Snúbenicu markizáckeho farmára prešla trpezlivosť!

Snúbenicu markizáckeho farmára prešla trpezlivosť! Zobraziť galériu (7)
Snúbenicu markizáckeho farmára prešla trpezlivosť! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto mu len tak neprejde! Radovan Dulin sa ešte na začiatku Farmy pochválil krásnou snúbenicou. S Ivanou je 6 rokov, blondínka dokonca účinkovala aj v jeho dokrútke. Na lásku však zrejme veľmi rýchlo zabudol. A hoci tvrdil, že laškovanie s inými súťažiacimi jeho partnerke nevadí, teda pokiaľ budú pekné, zdá sa, že na týchto slovách nie je pravdy ani za mak.

Spočiatku to vyzeralo tak, že si Radovan mimoriadne rozumie s ďalšou východniarkou, Mirkou Csorbovou. Dvojica dokonca vedľa seba zaspávala, no a hneď po niekoľkých dňoch pozorné oko kamery zaznamenalo, že pod perinou sa diali veci, ktoré rozhodne prekračujú akékoľvek kamarátske hranice. Košičanka sa mu totiž jasne hrabala v spodnej bielizni – ich intímnosti vyšli najavo v momente, keď si nepozorne naprávali perinu, čo sa podarilo zachytiť vďaka nočnému videniu. 

Tam však Radovo laškovanie s farmárskymi kolegyňami ani zďaleka neskončilo. Počas toho, ako bol farmárom týždňa, si do domčeka nasťahoval západniarku Kiku. Potetovaná sexica s ním trávila noci, ktoré vyvrcholili pred pár dňami. Keď statok viedla ona, do postele si na oplátku na noc prizvala práve Radovana. Už niekoľko týždňov bolo jasné, že k sebe majú obaja blízko, čím sa pred kamerami ani netajili. 

Nejako podobne sa zrejme bude Radovan tváriť v momente, keď vypadne a zistí, že nežnosti s farmárkami mu jeho snúbenica odpustiť nedokáže.
Zobraziť galériu (7)
Nejako podobne sa zrejme bude Radovan tváriť v momente, keď vypadne a zistí, že nežnosti s farmárkami mu jeho snúbenica odpustiť nedokáže.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Radovana to ťahá k sexi farmárke Kristíne. Dvojica má k sebe mimoriadne blízko už niekoľko týždňov.
Zobraziť galériu (7)
Radovana to ťahá k sexi farmárke Kristíne. Dvojica má k sebe mimoriadne blízko už niekoľko týždňov.  (Zdroj: Instagram K.D.)

Ako veľmi blízko to je, sa však ukázalo až nedávno. Objavili sa totiž zábery, z ktorých je zjavné, že pod perinou sa opäť diali veci. A to už evidentne Radovu snúbenicu nenechalo chladnou. Na sociálnej sieti totiž naznačila, že jej polovička má vážny problém. Začala o ňom hovoriť v minulom čase a jasne sa vyjadrila, že by mu neodpustila ani v prípade, že by jej odprisahal, že išlo o televízny scenár.

Zdá sa teda, že záletníka Rada budú doma čakať pobalené kufre. Na druhej strane, z Dunajskej Lužnej, kde zatiaľ býva aj so snúbenicou, to ku Kike do Senca až tak ďaleko nemá... 

Ivana svojmu snúbencovi vraj odpustiť nedokáže.
Zobraziť galériu (7)
Ivana svojmu snúbencovi vraj odpustiť nedokáže.  (Zdroj: Instagram I.B.)

O Radovi sa vyjadruje v minulom čase.
Zobraziť galériu (7)
O Radovi sa vyjadruje v minulom čase.  (Zdroj: Instagram I.B.)

Tvrdí, že Radovanove vyjadrenia sú lož a vyvádzanie na Farme mu nepovolila.
Zobraziť galériu (7)
Tvrdí, že Radovanove vyjadrenia sú lož a vyvádzanie na Farme mu nepovolila.  (Zdroj: Instagram I.B.)

K tejto otázke sa Ivana jednoznačne vyjadriť nedokázala.
Zobraziť galériu (7)
K tejto otázke sa Ivana jednoznačne vyjadriť nedokázala.  (Zdroj: Instagram I.B.)

Viac o téme: FarmaFarma 11Radovan Dulin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu